Emelie gästbloggar

HEJSAN ALLIHOPA , (saras läsare)
Sara är och firar sin nyårs i ursviken men vi önskar er ett gott nytt år:D

IMORRN

Är det någon mer än jag som längtar tills nyårsafton då :D?

Morön

Hejsan, just nu sitter jag cid emelies dator medans hon är o duschar. Jag ska ner till stan idag och träffa ida, alex o timothy!!!<3
Sen ikväll funderar ja på att sova över hos ida för ja ska vara med henne imorgon. det var tänkt att danne skulle vara med men han har typ nån bakterie som kommer sitta i lääääänge!! :'( FANFANFAN!! kommer sakna han som fan;/ Såde blir bara jag, ida o linda men de blir kul ändå;*<3

men ska typ dra mot stan nu pussen:*



i somras!

Är med Emelie

Nu ska vi lägga oss och prata om allt;DPUSS

Hemma igen hos emelie

HEjsan, jag och emelie är hemma hos henne nu och äter nån bland påse med chips, ostbågar, popcorn osv;P Sen när jag bloggat ska emelie göra det sen ska vi göra en ny desing åt våran gemensamma blogg=) HOPPAS NI BÖRJAR LÄSA!!
Iallafall så imorrn när vi vaknar ska jag och emelie följa med hennes mamma o handla, STORHANDLA!! de e vi br a på :]
sen så vet ja tin vad för bus vi ska göra, men nått busigt kommer vi komma på:] men nu ska emelie björnfitta jha datorn

men smsa mig!!!!  För nbär emelie sitter vid datorn tar det ALLTID lång tid!!!!!!!! OBSERVERA!

älskar er puss!:*

tänkte bara säga

att jag och emelie har börjat om att skriva på vår gamla blogg.
www.emelieochsara.blogg.se
Börja o läs som förr:) vi ska vara mer aktiva än förr:) blir nog rba ska ni se=)
men fortsätt med att läsa våra vanliga =)

Nu s fixar vi oss iallafall för att fara o se match=) saknar burträskarna :] ASMKE!
men vem ska man heja på? har kompisar i båda lagen:] OPPS?!

Men finns på mobilen, så va social!!!
skriver mer ikväll, vi ska göra en ny design till andra bloggen så vi lär vara aktiva, ska sova hos emelie ikväll:*

men nu ska vi dra, pussen;:*

Hemma hos emelie

HEj nu är jag hemma hos emelie. vi va just hos hennes mamma och fick låna en navel piercing för emmy ska låna min!:) Sen nu så mår danne itne så bra så vi tar nå konstigt grejs så vi inte ska bli sjuka:]. inte för att han är de men ifall att:] Sen så ska vi nu kl halv 8 se en hockey match SAIK - BHC. Sen efter de så ska vi kanske vara med Richard o Elias men måste bara först få Richard att hämta oss med epan annars tar vi oss inte dit:()

Asså är det bara jah som tänkt på att det är satans jävla kallt ute:] när ja o emelie skulle till hennes mamma så höll vi på att frysa ihjäl .  Mitt ansikte va som en isbit när ja komme in, sen när ja skulle ta på mig piercingen så var det så svårt å få den på plats!!!!!!! MEn emelies söta mamma hjälpte mig :]




MIN LILLA FJORTIS(L)

Måndag

Hejsan bloggen. Just nu så är jag med Danne, Emelie for hem vid typ 3. Sen så gick ja o Danne tillstan o träffa ida. Nu e vi hemma och jag har så jävla ont i magen, mensverk....!! o danne mår inte heller nå bra. Ialla fall så sov emelie hos oss inatt och höll oss vakna till 5-6 på morgonen o jag var INTE på bra humör, men man vet ju nu varför. Så den här veckan kommer inte vara rolig.. Men ikväll så orkar ingen av oss att göra något, är så jävla slut!

Och imorrn om ja mår bättre så ska jag först fara o se på hockey match, Btk mot Aik, sen på kvällen ska jag vara med Jesper och Richard! =)

nuså

Nu så är jag med danne o emelie o vi har just sett Scooby doo och 16 and pregnent! Föräldrarna adopterade bort sin dotter o ja höll på att börja typ gråta:] Sen nu ska vi styla Dannes hår, lägger nog in en bild sen, puss

Söndag

Hejsan bloggen. Jag och Danne vaknade för 30 minuter sen:] men som sagt så la vi oss kl 5 imorse;D !
Har iallafall just kollat på catfight på apb;D ganska roligt att läsa;P
Sen nu såska vi väl äta nått, o till middag blir det parisare :p Sen efter de så kommer emelie o ska sova med oss=) MYS;);)
vad vi ska göra vetjag inte riktigt. Ute kan man ju fan inte vara, det är snö över halva mitt fönster o snart blir de väl hela?! inte okej;O vill ju fan snart börja köra skoter osv?! nog för att de inte är jag som kör men åka då:] känns bättre o säga köra än åka:] HEHU!

Sen så längtar jag tills när jag, Danne och Emelie ska till Hemavan:] SKOOOOOTER(L)(L) :] Emelie och Danne har kortet då vi ska dit, men inte jag :( stackars jag..! Fast.. ja vettefan om ja vågar åka med Emelie:] känns riskabelt! :] FLÅT EMELIE:*
Men hon lär väl tvinga me o åka med henne, men aj komemr mest vilja åka med danne, känns säkrast;D Emelie kommer ba vilja köra ihjäl mig!!!!!!!!!!!

men ska klä på mig o äta nått nu, puss mina kära läsare:*

Lördag

Hejsan bloggen. Just nu är jag med Ida, Amanda och Danne! Ida och amanda skrattar åt ett pennfack som ja hade när ja var liten. Sen nu så ska vi gå till Frasses för ida o amanda ska äta=)

pusshej!

YES

Nu har jag beställt en iPhone 3GS(L)(L)

En vit :]


Fredag

Hejsan bloggen, jag och danne vaknade iallafall ganska nyss. Och nu kollar vi på iPhone på datorn om de finns rea nån stans o vi hittade en för 6000 kr, NYA:O? den kostar egentligen 8000 kr:O? lättvärt?!
Så ska ringa padre så ska ja kanske beställa:)
Idag ska vi iallafall inte göra så mycket, vi är i byske o kan inte köra skoter så vafan kan vi göra? inte mke:] Men ska väl fara till nån senare=) Sen imorrn blire SCHTAAAN!!!

Ska ner o fika nu, pussen:*

julklappaar

Tänkte visa bilder på vad ja fått.


3500 kr.



Julavslutning

Hej bloggen, tänkte lägga in lite gamla bilder från julavslutningen.


Jenny på lucia, JAG SOM GJORDE LOCKARNA:}<3

Jag på julfesten:)

JULAFTON

Hejsan bloggen. Det känns bra med jul, lite missnöjd för ja trodde att ja skulle få en iphone eller en ipod touch men icke.. Fick 3500 kr, parfym, örhängen och en biobiljett. Jag tänker köpa en ny mobil för mina pengar, o mina föräldrar tycker att ja ska köpa en iphone men det sägs att den nya e mkemke bättre o mer värd pengarna så ja vet inte hur ja ska göra, på måndag har jag 5000 kr, o den gamla kostar 5100.. och den nya kostar 8000. Pappa sa att om det behövs pengar så ska vi fixa de på nå sätt, men ja vill int låna av mina föräldrar, nog för att ja tror att dom bara sa så för att inte ina syskon ska bli sura eller något. För dom tyck eratt ja e alldeles för bortskämd. Så ja kommer skaffa en iphone, men vilken vet jag inte :(..

Så snälla, hjälp mig, vilket av köpen är värdare? NI MÅSTE HJÄLPA MIG!!
Lägger in bilder senare, ska till Danne ikväll så ja vet inte om ja lägger in bilderna ikväll, ska nog ta emd mig min dator så ja lägger nog in lite bilder då, SRY ATT JA INTE SKRIVIT PÅ LÄNGE.. MEN HAR INTE HAFT TID. Ska börja skriva nu igen. Har saknat att skriva.
MEn v i hörs ikväll, pusshej<3

Onsdag



Just efter att jag och Jenny hade badat med skolan. Det va int så jättte skoj, men de funka!


ja e cool

jonte trodde:]<3

albin trodde han kunde äga ut mig;O<3

Det här var på bowlingen med Jenny, Albin och Jonte.
OKej, i alla fall  så i går hade vi elevens val, så vi fick välja lite, och vi 4 valde bad och bowling! ja vann:]

Idag hade vi vanlig skoldag, det sög, hade ont i magen osv!!
Och imorrn så ska vi öva i kyrkan till avslutningen imorrn. Äta lunch på Balder och Middag på Dallas, skolan bjussar!!

Smsa imorrn! puss!(L)

Tisdag

Hej bloggen. Just nu är jag med Emelie, vi snackar med Janina, hon kollar skolkatalogen och kollar på kort i mitt fotoalbum och skrattar åt Stefan.
Ialla fall så komme jag och emelie ganska nyss hem, tränade småttingarna. Sen så när vi komme hem åt vi revbensspjäll!! fyfan va gott:]
Sen nu så ska jag fara på träning, kunde inet vara med igår så måste ta igen det ikväll. Bloggar mer sen pussen!!

SMSA!!

det är inte klokt

vad ja saknar att köra moppe:]


minbejb

ja o emelie

- Saaraaa.,!>> säger:
spökhuset?
Emelie säger:
hahah ja d ja sa i tele;)(L)
- Saaraaa.,!>> säger:
när:]? ja vill inte bli uppäten:(<3
Emelie säger:
hahah vi ska sova i tält:]<3
- Saaraaa.,!>> säger:
AAAAAAH, ja kommer bli styckad:(<3
Emelie säger:
HAHAH ja höhöhööhöhöh;)<3
- Saaraaa.,!>> säger:
eller.. så äre du som kommer äta på mig:]<3
- Saaraaa.,!>> säger:
RAWr
Emelie säger:
ja kommer:]<23
- Saaraaa.,!>> säger:
bra:]<3
Emelie säger:
höhöhöhö ja räddar dig;:]<3







Yes, ja kommer inte dö i förtid!

Lördag

Hejsan bloggen. Jag och Danne komma iaf nyss hem, sen så var det tänkt att vi skulle hem direkt vi kom från urs, vi var med Ida och Karolina. Men de blev vägarna förbi Max, och där träffade vi Richtmann, Kimme, poppe och Mats först, sen Klara, Linnea och Danne, sen lollof, isabella, ida och sandra<3
Sen så när vi komme hem så tog ja en snabbdusch, sen nu så ser vi på tv.
Ia alla fall så i urs så färgade ida Dannes hår svart:) det blev bra, jag har lite roliga bilder under tiden som ida färgade hans hår som ni ska få se, hahaha<a3




haha söt älskling?!


sen så ska ja he in en bild som ida gjorde till mig för 205230570 år sedan,!!


ganska likt mig va?!

Jag heter Sara
Jag är sexig

Står det.

men ska se på mer tv nu o mysa med älskligen, pussen:*

såsant

att jag saknar dig din snopp::**


längesen;O;O?




ganska gamla bilder, men ja älskar henne ändå:!:*

lillasyster&bästavän!
snart 9 år tsm, du äg:*

Lördag

Hejsan bloggen . Jag och Danne vaknade för kanske en timma sen eller nåt, vi ska försöka ta oss till urs ikväll, men vi får se om vi kan:) Och jag känner mig lite förvirrad . Egentligen så skulle jag sitta i sek , men ja e i byske så nå andra fick ta min plats, sen fick ja veta att imorgon så har vi borta match och det är min pappa som kör men vi kan inte för min syster fyller 30 år .
så nu ska pappa ringa ola så får dom fixa det där .
Men ja har som inte så mycket att säga, jag såg ia allafall idol igår, tyckte det var rätt okej, brukar inte se idol, bara när det är audition. eller hur fan de nu stavas xD Men ja tycker det var rätt bra :)
Men ja ska äta nått nu, pussen:)<3

Klockren!!

Hur man dödar en Norsk Ål

Lilla Jonny var 8 år, och liksom andra pojkar i sin ålder, väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med sex från andra pojkarna och undrade hur dert egentligen gick till. En dag frågade han sin mamma, som blev väldigt generat. Istället för att förklara sa hon åt honom att gömma sig bakom gardinen en kväll och titta op sin äldre syster och hennes pojkvän. Detta gjorde han. Följande morgon beskrev Jonny allting för sin mamma. Syrran och hennes kille satt och snackade ett tag. Sedan släckte han nästan alla lampor. Han började krama och pussa syrran. Jag tror att syrran höll på att bli sjuk för hon såg så lustig ut. Han måste också ha tyckt det fär han lade sin hand innanför hennes blus för att känna på hjärtat, precis som en doktorr skulle ha gjort. Fast han var inte lika duktig som en doktor för det verkade som att han hade problem med att hitta hjärtat. Jag tror att han höll på att bli sjuk också för att snart var båda två börjat flämta och var alldeles anfådda. Hans andra hand måste ha varit kall för han lade den under hans kjol nu. Syrran blev värre, hon började stöna, sucka, grymta och vrida på sig, och hon halkade nästan av soffan. Det var då febern kom för syrran sa att hon kände sig riktigt het. Till slut fick jag reda på vad det var som gjorde dom två så sjuka.

En stor ål hade krupit in i hans byxor på nåt vis, den bara hoppade ur hans byxor och stod där undefär 25 cm lång, jag svär. Han tog i alla fall i den för att hindra den att smita. Syrran böev riktigt rädd när hon fick se den. Hennes haka föll ner och hon började ropa på Gud och liknande. Hon sa att det var deb största och längsta hon någonsin sett. Jag kunde ha berättat om de som finns i sjön.

Syrran blev plötsligt modig och försökte döda den genom att bita av huvudet op den. Plötsligt gurglade hon och släppte taget om ålen. Jag slår vad om att den bet henne. Därefter tog hon tag i den med båda händerna och höll i stadigt medan killen tog fram en munkorg ur sin ficka och drog den över ålen. Syrran lade sig tillbaka och särade på benen så att hon kunde få ett saxgrepp om den. Han hjälpte tukk genom att ligga ovanpå ålen, ålen slog emot av bara farten. Syrran började stöna och vrida sig och hennes kille nästan välte soffan. Jag antar att de ville döda ålen genom att mosa den mellan sig, efter ett tag så slutade ålen att röra sig. Syrran och hennes kille suckade stort. HEnnes kille reste sig och se på fan, de hade dödat ålen.

Jag vet att den vet död, för den bara hängde där och en del av innanmätet hängde ut. Syrran och hennes kille var trötta efter kampen så de började hångla igen. Han började krama och kyssa henne igen och titta, ålen var inte död!!! Den hoppade rakt upp och började bråka igen. Jag antar att ålen är som katter, har 2 liv eller något liknande. Den här gången försökte syrran att döda den genom att sätta sig på den. Efter 25 minuters brottning så var ålen äntligen död. Jag vet att den var död den här gången för jag såg syrrans kille skala av skinnet på den och spola ned den i toan.




HAHAHAHAHAHHA??!?!? SMART UNGE?!?!?

11 månader

Hejsan bloggen.
Hann inte att skriva igår, men de va lite speciellt då:]

Jag och danne har varit tillsammans i 11 månader igår(L)
Jag älskar dig danne!:)<3


Torsdag

Hejsan bloggen. Just nu så är jag med emelie, vi har gjort lite musik läxa, skulle treflektera nå skit(A).. de sög, så nu e vi hos henne o hon gör nå mat:] smala!!
Iaf så idag så har vjag varit på skolan, det va väl som vanligt. Vi hade lucia träning och jag fick jätte ont i huvet efter en stund så de sög.. vi har heala dan imorrn som vi ska träna på lucia..
Sen så när vi hade övat kalrt så skulle vi ha so men dom körde sång leken och när ja o jenny kom så vann vårt lag, vi ägde fan;D Sen så efter skolan så gick ja o samuel ner tilll stan för han skullle gö nå o när vi skulle gå så tog vi en cp backe o vi höll på att halka, fan va hemskt de va, o han sa hela tiden att ja skulle ramla när han själv höll på att göra de!! ÄGD!
Sen när vi kom till stan så träffade ja emelie, lollof, kw osvosv.. sen drog ja o emelie till mig o åt och gjorde läxa.
aJag träffade även EÅ och Annelie(L)(L)(L) mina älskjlingtjejer!!
Ska typ sova hos eå nästa helg:) hoppas de går(L)

ajaa.. ska nog kolla om emelie gjort nå mat:] puss!!

älsklingpajks!! Mats och AbbeskrutT(L)

Tisdag

Hejåhååå mina sjövänner. Jag kan börja med att sgäa att ja har SKIIIT ont i min rygg.. komme just hem från nh, tränade kidsen. Så ja har lite ont i halsen också för jag och eve blev FÖRBANNADE!! men vi e bra på att behärska oss. Killarna lyssnade inte på vad vi sa o då när vi sa åt dom började några av dom att skratta och då blev de inte kul. Vi sa åt dom att vi inte får betalt för att vara där, så om vi vill kan vi sluta som tränare och ingne annan vill träna så då blir det ingen basket för er. ja vet de kanske låter tufft. men då slutade dom att skratta och lyssnade på vad vi sa så det funkade iaf. sen så när vi tränade tjejerna så va det en tjej som käftade mot oss. och nej vi gjorde itne tillbaka. utan vi sa till att dom ska respektera oss osv. Sen så hade Märta ( en tjej i laget ) vårat planerings block och där hade hon ritat nått och de stod: Eve och Sara är dom bästa tränarna. Å gud va gulligt:]..
Men jaja.. nog pratat om de, ska iaf äta pannkaka nu...... USCH!!

men ja skriver nog ikväll, puss;*


älsklingsjenny!

asså fanimig

GEMIG



Asså fan gemig! Pappa kollade på en för min syster har en och frågade som fan om den osv.. är fan kär!!
hoppas ja får den

mjausi

Dagens bilder:









Det där var iaf lite bilder från dagens idrotten idag. Vi var inte med som ni kanske förstod.
Just nu sitter ja i mitt rum med Emelie. Men ska snart fara på träning för vi ska ta lagfoto. Sen dirr efter de ska ja hem och äta sen ska jag till min syster för hennes barn fyller 1 år. Så vi ska vara där o fira osv.. Sen när jag kommer hem så blire dator och ja ska plugga lite till sago provet. Fattar nada om vad vi ska göra. Menmen..

SKa iaf typ dra nu. smsa pussen!:)

Jag är gangster, jag går mot rött

HEjsan. Just nu sitter jag på edda, ska egentligen ha idrott men ja glömde kläder. Så nu sitter jag, Jenny och Lovisa här, fast Lovisa ska snart gå o ha idrott, medan vi ska sitta i omklädningsrummet o göra skolgrejer(A)(A).....
Ska nog lägga in lite bilder senare som vi tagit!

Pussen!:)


en
gammal bild;D

Söndag

Hej bloggen. Idag har ja varit med ida, danne o alex.
VI började med att vara på stan, ja o danne komme dit kring 3 typ, vi vaknade kl 1 :] sen så träffade vi dom!
Sen så klockan 14.20 så tog jag och ida bussen till Ursviken o va där. Danne och Alex stannade i stan en stund o snackade med Salsbring osv!:) Danne skulle hem till Byske o Alex till Lövånger!
Jag och ida gjorde väl inte så mycket, spelade tv spel, pratade, lyssnade på musik o gjorde en  bdb användare åt mig :] sen så komme ja hem kl 21.45 och då satte ja me dirr vid datorn osv;D

ska typ kolla bdb en stund sen blire soova, puss!


älskar dig sis

Torsdag

Hej bloggen. Idag gjorde jag ett prov i SO, samhällsekonomi. suger banan! Och jag och jazz sjöng upp vår låt, inte bra :] sen så när ja kom till stan efter skolan så träffade jag först Fanny och Tess. Gick med dom ett tag:)
En liten ledtråd på vad vi gjorde:



att hon e snygg?
Sen så efter de träffade jag Alicia den underbara! Vi fick pengar o äta på dallas xD, Vi pratade lite om en viss person.. Sen så drog ja till träningen. Var arg som ett as!! Gick inge bra:( eller inte i början iallafall, men min tränare peppade mig as mke, o sa att det är inge bra o int komma på träningar för då halkar man efter osv.! Men sen gick de bra igen. Och nu så pratar ja i tele med emelie, hon bad mig komma ner till Dallas för där sitter Alicia och en annan Emelie:) MEn ja ville inte gå ut så här så ja drygade:]

Nu sitter ja o emelie o snackar allvarligt här(A)!!!!!
skriver kanske sen puss!:)

RSS 2.0