SISTA APRIL

Hejsan allihopa. Idag är det sista April och då blire fullt ös :) Ska ut med vännerna och grilla och ha det trevligt ikväll :)
Vad ska du göra ikväll :)?




Fotografen var så söt:*:*


Dagens köp:

Navelpiercing 159 :-



ÄNTLIGEN DATOR IGEN

Hejsan allihopa. FÖRLÅT för att jag inte skrivit på ett tag. MEn jag har inte haft någon dator osv. Men nu ska jag blogga igen :)
Iaf så idag har dagen varit bra, var i skolan till kl halv 3.
Dagens fail!
Jag gjorde just dagens fail. Jag skulle dra och sola och hade suttit och väntat på att ett rum skulle bli klart nån gång och då såg jag att nian var äntligen klar så jag springer dit och her in 50 kr. Men då tänker jag efter såklart och vad ser jag? JO att det står ståsolarium! Jag vägrar ha ett ståsolarium :( Värsta failen! Blir ledsen! men fick pengar av pappa så jag ska fara och sola senare :D Men nu så lyssnar jag på musik och svarar på kommentarer :D
Så skriv något och jag självklart svarar:)

MOA, EMELIE, IZZA OCH CAMILLA, MICKAELA & REBECKA

BILDBOMB


MOA&IZZA

IZZA, MOA & JAG

JAG, MOA & IZZA

IZZA & MOA

JAG&MOA

IZZA&MOA

IZZA, MOA & JAG

IZZA&MOA

MOA, EMELIE, JAG & IZZA

EMELIE, MOA, JAG & IZZA

IZZA, MOA & JAG

EMELIE, MOA, JAG & IZZA

IZZA, JAG & MOA

JAG, MOA & IZZA

JAG&IZZA

IZZA, MOA & JAG

IZZA, MOA & JAG

IZZA, MOA & JAG

IZZA, MOA & JAG I BAKRUNDEN







Tack för en chill kväll brutttor :*



PLUGG

Hejsan allihopa. :) Just nu så lyssnar ja på spotify och äter en macka =) Ja ska snart sätta mig och plugga matte :( I Hate! Imorgon bitti så har jag nationella prov i matte det är därför jag måste plugga nu.. Får bara inte gå IG i matte! Då e ja rätt körd :P i allafall så idag har jag varit i skolan. De var som vanligt alltså långtråkigt. Och idag har varit en extra tråkig dag. Hade matte 3 ggr på samma dag. Det blir inte värre. Sen så bestämde vi klasströjan idag så vi ska beställa den nästa vecka och det kommer ta upp till 6-8 dagar att få dom så det var inte länge alls.
Händer i helgen :)?



Hittade pappas gamla glasögon! Var inte dom skitcoola :D?










Är med ida

Hejsan. Just nu så sitter jag här hemma hos mig med en idiot bredvid mig. Hon har iaf varit busig och tagit min mobil å smsar folk . inte söt. idag så har jag varit i skolan. hade nationella i matte. sög. Sen så hade vi hål till halv 1 så jag, janny å moa drog ner till stan. Men olyckligt vis så fastnade vi i en sko affär. hittade jätte många snygga par skor :( buhu! Sen så drog vi till skolan igen. Klockan 2 gick vi in till stan och träffade Ida och Lollo. Ikväll blir det att vara med Ida, Emelie och Sophie! PUSS

så kallad jessy

Jessy här!! vi bestämde att om saaring gästblogga på min blogg så kan ja också slänga in ett inlägg här ;) bortsett provet i morgon taggar vi helgen, ett två tre nu!
hihi minns du? ;)<3

sommar å sol

Hejsan. Idag har det varit hur varmt ute som helst. Satt ute på skolan och solade, så varmt var det. Tog lite sommarbilder ofc! Sen efter skolan så drog jag till Eddahallen och väntade på att få träna. Och träningen sög för hallen är så konstig. Luften är så dålig, man får typ inge syre så det var riktigt jobbigt.

jag imorse innan jag for till skolan.
Tänkte även lägga in lite sommarbilder som vi tog idag.
Jag och Jazz. Vi satt i fönstret å solade.
Jag.
Jazz
jag och jazz
Jenny som satt i fönstret bredvid
Jazz och Lovisa:)
HAHA!
stormvind?
Lovisa, Jenny, Jazz och jag :)
ni e super tjejer :)
+ fotografen Johanna såklart!
hihi
www.söta.nu?
hahaahh! Akta. Bråka int me oss för då jävlar.
GRUPPKRAM
Dom kastade mig i snähög :(
LÄGG MÄRKE TILL MITT ACTION FACE!!! INTE OKEJ :D


Söndag

Hejsan. Haft en chill dag ? Själv så har jag det !:) Var med Danne till hans bonusmorsa som fyllt år. Fick träffa Dannes bonussyskon som jag aldrig gjort förr och dom var riktigt trevliga :D Det var jätte skoj. Ska ju med Dannes familj utomlands i sommar så då är det ju bra att känna hans syskon å (A). Vi åt lax och potatis och en jätte god sallad. Sen så satt jag, Danne, Dannes bonusmamma och Emmy ( bonus syster ) och spelade gitarr som Emmy gjorde medan jag och Ann-Britt sjöng. Det va skoj :D jag som älskar att sjunga. Sen så åt vi efterrätt och pratade. Just nu så sitter ja hemma ensam :( Danne for hem så ja.. ikväll blir det att bara chilla. Ville dra till Ursviken men mamma ville att ja skulle vara hemma så det blev inge av.
Lite suddig bild men :]

Help

Säg en bra film, jag behöver hjälp NU!!
så va söt å hjälp lilla mig :$

sötaste ungarna ever?!

fyfan va söta

MOVIES

Hejsan allihopa. Igår så orkade jag inte skriva så mycket. Det enda jag gjorde igår var att se på filmer som jag ska visa.

STEP UP 2
THE STREETS.


Step up 2 - The Streets är amerikansk dansfilm som är uppföljaren till filmen step up . Filmen släpptes 2008 och är regisserad av Jon Chu.

Den handlar om Andie som börjar på MSA. Där möter hon Chase Collins och dem finnes kärlek vid första ögonkastet. Tillsammans startar de ett gäng som ska uppträda på danstävlingen The Streets. Mycket försöker komma emellan så att dom inte ska få vara med och uppträda på The Streets. På skolan möter hon även Moose och de blir mycket goda vänner.

Betyg: Själv så älskar jag filmen riktigt mycket. Coola danser på gator och slutet. Jag tycker att ni ska se den om ni gillar dansfilmer. Helt klart. Ett plus är även Chase Collins som är fett snygg (A)


Rekommenderas.


CENRTE STAGE
TURN IT UP



Kate Parker har bestämt sig för att ta sig in på Amerikas bästa dansskola, the American Ballet Academy, och bevisa för sin lillasyster att allt är möjligt. Kate kommer inte in utan hennes plats på skolan går till Suzanne Von Stroh.
en ung dansare, Tommy Anderson, är helt sold på Kates dans och är säker på att hon kom in, men upptäcker snart att han har fel när han blir Suzannes danspartner. Kate, får ett jobb på en pub som dansare och servertis och ägaren är bästa vän med Tommy. Ganska snart börjar Tommy och Kate att dansa tillsammans och övar för att kate ska kunna söka igen, nästa år.
Hon söker istället rollen i en balett-uppsättning och återigen har hon Suzanne som sin reval.



Betyg: Den här är en riktigt bra film. Trodde den skulle suga när jag läste att den handlade om balett. Men lugn, det är inte bara balett. Vill ni se en tjej som kan dansa alla möjliga danser som street-dance, hiphop, break-dance och även balett så ska ni se den här, ruskigt bra film. Skulle inte tacka nej till att dansa som hon. Man får se på puben hon jobbar på hur hon får igång alla med dans. Helt galet. Sjukt bra låtar också. Man blir på danshumör jag lovar. Ett plus är TOMMY som är så jävla snygg så det spårar ur. Snygg för att va ballerino :] ( en ballerina fast en kille ).

Rekommenderas.


BRING IT ON
all or nothing




16-åriga Britney Allen är cheerleaderkapten i sin skola. Hennes lag heter Pacific Vista. När Britney en dag kommer hem från skolan så berättar hennes föräldrar att dom ska flytta och Britney tvingas byta skola och miljö. I hennes nya skola har dom också ett cheerleadinglag som heter Crenshaw Heights och Britney blir frestad att börja i deras lag trots att hon har lovat sina vänner att aldrig börja med cheerleading och trots att hennes nya kapten ogillar henne.

Britney får nya vänner och hennes "gamla" vänner tycker att hon sviker när hon börjar träna. Och det slutar med att båda lagen tävlar i en stor cheerleadertävling om att vara med i en musik video med Rihanna.

 

Betyg: Jag tycker den är bra men inte jätte bra. Är man intresserad av cheerleading är den här filmen perfekt. Själv är jag inte så uppslukad i cheerleading. Så jag tycker inte så jätte mycket om den. Var mer förtjust i den då jag var yngre. Det bästa i filmen är ialla fall slutet. Skit coolt.

 


Rekommenderas.


THE HOLIDAY



Filmen handlar om Amanda (Cameron Diaz) och Iris (Kate Winslet), två kvinnor från olika kontinenter som båda har problem med kärleken. Amanda har precis dumpat sin otrogna pojkvän, och Iris har just fått sitt hjärta krossat av sin kollega. Genom internet tar de kontakt med varandra och väljer att byta hus under julhelgen. Amanda lämnar sin flashiga villa i Los Angeles för Iris söta lilla stuga utanför London. De båda möts av en vansinnig kulturkrock men när deras kärlekslösa och problemfria semester ska börja knackar kärleken på dörren, och diverse komplikationer tar olika sorters vändningar.

Betyg: Den här filmen var jätte bra. Hur fin film som helst. Man blev nästan tårfärdig. Tycker ni om romantiska filmer så är den här perfekt för dig.

Rekommenderas.


BAD BOYS 2




Bad Boys II är en amerikansk actionfilm från 2003, regisserad av Michael Bay och producerad av Jerry Bruckheimer. Filmen är en uppföljning av filmen Bad Boys från 1995.

Huvudrollerna spelas av Martin Lawrence and Will Smith.

 

Betyg: Jag ÄLSKAR filmen. Så jävla skön film alltså. Jag gillar action så den här är perfekt för mig.


Rekommenderas.



BEE MOVIE




Bee Movie handlar om, ett till synes, helt vanligt bi vid namn Barry B. Benson. Barry har nyss gått ut college och måste välja ett yrke som han måste hålla fast vid i hela livet. Men Barry vill bestämt inte tillbringa resten av sitt liv som varken pollenräknare, rörare, smutsplockare eller kletborttagare - han vill ut och se världen utanför de honungstäckta väggarna. Tillsammans med pilotbina tar han sig ut ur kupan, vilket är en början på hans livs största äventyr.

Binas äldsta lag är att man aldrig får prata med en människa, den lagen bryter Barry mot när han träffar floristen Vanessa. Vanessa och Barry för långa samtal och blir bra vänner. En dag upptäcker Barry att människorna, enligt honom själv, stjäl binas honung. Han ser hårt på upptäckten och beslutar sig för att, med hjälp av Vanessa, stämma hela mänskligheten.

Åtal väcks och en kamp mellan Barry och advokaten Layton T Montgomery börjar. Efter en lång rättegång kommer domarbeslutet - Barry och bina vinner. Bina får tillbaks all honung som människorna stulit, och firar rejält. Men nu när bina har så gott om honung behöver de inte flyga ut och samla mer, och då blir inte blommorna befruktade. Barry inser att han har gjort fel och gör allt för att gottgöra sig och rädda jordens växtlighet.


Betyg: Jag tycker att filmen SUGER! Mer behöver jag inte säga.


Rekommenderas inte.











Har någon fler sett filmerna?

Skriv gärna vad ni tycker. 

PUSS

kul lov?

MAGSJUKA?! Gött å ha de just nu.. kul lov..


VAD SKA ALLA GÖRA IDAG?


k

okej, just nu är jag förbannad för jag får inte pierca mig?!!??! HALLÅ?? dom hade lovat mig :( dom tycker att jag är mycket finare utan piercing. Dom tycker att naveln räcker. Men dom sa senare att jag ska vänta ett tag till med piercing så jag verkligen vet säkert om jag vill. men ja blir så ledsen på dom..

Hemma från Ursviken

Hejsan allihopa. Just nu så har jag just ätit en subway macka. Igår så var jag med ida, Lollof och Amanda. Vi drog till a-torp med Faisal och Zaid. Vi va hos olika folk så vi gick mest runt. Sen så drog jag ida och amanda till mig för vi skulle åka buss in till Ursviken. Bussen dit gick 22.20 och påbussen så träffade vi Adam och My. Vi snackade med dom. Sen så hoppade vi av bussen och då gick Amanda hem till sin mamma ocj ja o ida gick hem till ida. Ska jag vara ärlig så saknar jag Ursviken lite. Men inte en del som bor där. Dom kan dra åt helvete! I allafall s¨nu ska jag träffa Lovisa, Lb och WingWing nu=) men jag skriver ikväll puss!!

asså åh

Sluta snacka så jävla mycket skit.

RSS 2.0