Fredag

Hejsan bloggen. Just nu sitter jag med Danne och har just ätit. Ska snart fara och spela bowling med Fanny, Evelina, Tess, Emelie och Sophie(L) Jag och Sophie kommer äga ut allihopa :} MOHAHAHAH<3

puss


WINGWINGZHOU, ANNELIEGREFVE

FANNYGRANSTRÖM, DENNISROS, MOAÖHLIN, CHALOTTELINDGREN

FANNYOLSSON!

FANNYOLSSON, THERESEMARKLUND

elinrenström!

Va ba tvungen att lägga ut den här söta bilden för att bevisa att elin älskar skolan:]<3


förlåt älskling:*

Torsdag

Hejsan, nu är jag hemma från skolan och stan. OKej jag va inte länge på stan men.. Dagen började med att jag och Danne steg upp halv 8, gjorde oss klara o for till skolan. Skoldagen har väl varit som vanligt, jag och Lovisa satt och pratade med Adam, Casper och Samuel och då börja Casper o kaxa och helt plötsligt slängde han mig ner på golvet o alla andra bara skrattade:( inte snällt! Sen så efter skolan gick jag till stan med Jazz, Samuel och Jonte, sen så träffa vi madde o ellen så jonte gick me dom och jazz gick till bussen direkt. Och jag var duktig och typ räddade samuels liv:] han gick rakt ut och då blev det just grönt för bilarna o ja skrek åt honom hahahhahhahha. Sry samuel men de såg rätt skoj ut :]..
Sen så på stan träffade jag Lollof, Challe o Pontus, Annelie, Ferre osv! Och jag träffade Emma(L) Vi planerade att vi ska vara med varandra nästa helg, har inte varit med henne sen i somras:( förjävligt..

Igår så var jag med Emelie, vi tränade på en låt som vi ska sjunga på söndag på ett dop. Himlen i min famn.
Emelie for hem halv 9 och Danne komme till mig kl 9 och vi såg på tv osv!




sjuk..

Hejsan. Just nu ligger ja i sängen och lyssnar på musik. Jag är sjuk, fast ja..d e börjar gå om, hade feber i morse men efter några allvedon gick de om:P hihi
så imorrn blire nog skola... suger;D

Just nu så ska jag göra mina gymnasieval!

1. Spectrum Madia
2. Estetisk Dans
3. Spectrum Kummunikation

vad ska ni välja?

Rest Stop

Hejsan. Jag kände för att skriva ett kvällsinlägg. Brukar vanligtvis inte göra det men Danne har redan somnat för han lanade igår och har inte sovit nånting! Så han somnade ifrån mig..
Iallafall så såg vi just Rest Stop, Eller jag snarare? han somnade o vaknade lite utimellan! Så just nu sitter ja här, och ser på nå skit program på tv.. INTE KUL! Men ja ska vänta till kl 00.10 för då äre det CIS NY på kanal 5. HAr ändå sovmorgon till klockan 10 :D galet skönt!

Jag säger bara det, den här filmen är hur konstig som helst och är inge bra! Rekomenderar inte!

'PUSS


Söndag

Hejsan allihopa. Just nu är jag med ida, vi har just ätit.
Igår så var jag först med Ida, Faisal och Said, vi drog till mb. Hallen, Jonte och Filip följde också med men när vi kom dit fick vi veta att det inte gick nån buss tillbaka till stan igen och dom var tvugna att hinna med halv 10 bussen til lövånger igen. Så dom fick gå från Mb till stan(A) ägda! Sen så eftersom att vi inte fick oss till stan så ringde vi å gullade med Richard, efter en stund så komme han och hämtade oss, sött av han! Sen så for vi till stan och hämtade en sak hos danne, han lanade med Kimme, Richtman och poppe! Sen for vi till Calles å träffade idas morsa(L) STORT HJÄRTA PÅ HON! Sen så åkte vi till Sörböle och va hos Richard fast jeppe drog å va barnvakt åt nån så de va ba vi tre. Sen så gick vi till stan, jag och ida alltså. Sen så såg vi PROM NIGHT. En jätte bra skräckis! jag rekomenderar!
Sen så åt vi chips och drack läsk, mums!

I morse så väckte ida mig halv 11:O:O okej?! Ja är van och sova då!!!! Sen så drog vi på stan o träffade inte många men några! Sen nu så ska vi träffa Amanda och Faisal på stan nu.

PUSS


Nu är klockan mke

Nu ska jag lägga mig. Smsa om ni vill pussen:*♥

2009

Här kommer lite bilder från år 2009!


Jag 2009



ÄLSKLING! Vi träffades 2009, bästa året ever!



Viggo gubben



Moa, Jag och Jenny



Jag och Emmy sommaren 2009



Jag och Emelie sommaren 2009



Isabella, Irma, Emelie och Elin på fest



Emelie och jag sommaren 2009



Mats, Albin och jag på fest


Älskling när Emelie fixade håret!



Ida och Jag sommaren 2009



Ida, Josse, jag och Linda. Övernattning hos Linda



Jag och Jazz




IdaLu, imissu

Jazz och Jag på skolan



Jag och Jazz på prao 2009



Jenny och Jag på skolan



Casper osv på idrotten



Jag och ida sommaren 2009 i kåge



Jag vintern 2009


Isak på Gotland


Jenny och Sanna när vi var påväg till St-holm 2009


Felicia, Jag, Hanna och Johanna påväg till St-holm


Evelina, Felicia, Klara på tåget till st-holm


Fanny och Tess på Gotland


Jonte och Jenny på skolan


Kimme och Robin 2009....


Jag, Klara och Felicia på Gotland


Jag, Elin och Jenny


Jag och Evelina gumman


Jag, Fanny och Evelina


Lovisaälskling


Filip


Timvännen


Matilda, Johanna och Felicia på basketen(L)


Samuel, Casper, Adam och David. Avslutning 2009


Kimme sommaren 2009


Fanny och Evelina


Torsdag

HEjsan allihopa. Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på en låt på youtube som jag snart laddar upp här:) Idaghar jag varit på skolan, vi målade, målade och åter målade. Målade till kl 1 sen så orkade inte jag, Jazz, Jenny, Samuel, Adam, David, Albin och Adrian mer så vi satte oss på golvet och sjöng och spelade. Albin, David och Adrian spelade och vi andra sjöng, GOSPELL ELLER?! HAHA
Sen så blev jag och Moa vänner idag också:) känns jätte bra för vi har varit ovänner, och de va allt mitt fel:] SRY MOA!<3
Sen så gick jag med Jazz ner till stan från skolan för jag skulle köpa smink på make up store men jag hittade inte mitt pressentkort.. Sen så köpte Jazz ett par jeans för 100 kr :O? BILLIGT? jag hittade jeans också, ett par för 200 kr och ett annat för 600 :( mindre skoj.. Får 1500 kr på onsdag och jag har mycket att köpa. Jag ska köpa Jeans, Underkläder, Linnen osv?! Sen så ska jag spara lite pengar också.. INTE OKEJ!

Omgjord Tik Tok

GODNATT

GODNATT ALLIHOPA(L)
SOVSÖTT:*


Tisdag

Hejsan allihopa. Dagen har varit som vanligt, eller lite annars. var på ursviksskolan första lektionen för vi hade HK, så jag träffade Ida och Karro. Sen så efter lunch så började vi att göra i ordning på skolan för imorrn, tors o fre ska vi få göra om i skolan, vi ska måla om, dedigna om OSV?! typ skoj! Efter skolan så for jag direkt till NH skolan för o träna barnen. Kl 6 gick jag, Eve och Jerner ner till stan för dom skulle äta o de skulle jag med så dom gick å åt på Dallas och jag gick hem å åt korv med bröd :] Sen 19.45 for vi till killarnas träning, som nästan blev tjejernas;) De va 2 killar o vi va 3 tjejer? HAllå? vars var alla killar? Fredde har ont i ryggen så han kunde inte men resten?! AHah, fail! Sen nu så sitter ja här, snackar med danne och ser So You Think You Can Dance. Men ja ska fortsätta se det nu, reklamen är över nu.

PUSS

nuja



Stretchjeans


PRIS: 349.00 kr




PRIS: 379.00 kr




Berlin



PRIS: 3499.00 kr



Ändå rätt snygga i rosa :D



Skinny Classic



PRIS: 2199.00 kr

Det va litebilder på snygga ljusa jeans, det kommer mera senare på mörka jeans, PUSS


Måndag

Hejsan. Måndag igen. Hatar måndagar! Iallafall så har dagen varit som vanligt. Vi hade skridskor och ja KAN INTE ÅKA! Har inte ställt mig på skridskor på 3 år och idag gjorde jag det. Det gick åt skogen :] Sen så gick jag, Jenny och David ner till stan. När jag kom till stan så for jag direkt hem och åt. Sen for jag till träning. Just nu sjunger jag Evanecence låtar och är inne på msn. Men ska nog ställa me i duschen nu!:)

PUSS


Förlåt för bilden! Men jag saknar er och ja saknar de vi 4 hade!
Ni kommer alltid betyda!
Ida, Josefin och Linda(L)

Söndag!

Hejsan allihopa. Förlåt att jag inte skrivit i helgen, men jag har haft fullt upp! I fredags så var jag med Danne och Jenny! Kvällen började med att vi for och köpte godis. MKE godis!!!!!! Sen så sjäng vi SingStar! Jag vann:] Sen så la vi oss kanske vid.. 3 tiden, och jag skulle upp halv 8 men somnade om till halv 9 å jag skulle vara på NOrdanå 08.15 men de gjorde inget. Jag och Evelina ERiksson's ungar som vi tränar hade match så vi va tvugna att vara där tidigt. Sen direkt efter matchen hade mitt lag en match, vi förlorade med 25 poäng, inte mke alls! jag gjorde 8 poäng, satte 2 3or :D Sen blev jag utfaulad. Jag var inte glad:] om ni undrar vad utfaulad är så får man inte vara med nå mer i matchen. Det är som rött kort i fotboll troja(A)? hihi. Sen så gick jag och Danne hem till mig. Han va å såg på matchen. Sen for vi hem till hans mamma å åt, kykling o potatisgratäng! MUMS! Sen efter de så for vi till vintergatan o träffa ida o amanda(L) Sen så komme Izza o Jessica så vi snackade med dom sen komme Emelie o Anja<3 Dom skulle ha tjej kväll, å ja skulle varit med men ja var med danne, ida o amanda så de gick inte men nästa gång dom ska ha de så ska jag få vara med! Sen så gick ja å danne hem å såg på Scary Movie 2 HAHAHHA!! så ful film! Sen så va vi med min bror å Janina!

Idag har jag varit med Danne, vi låg å dega till middan(A) sen efter middan hjälpte vi pappa att bära ner nå skit till förrådet sen skjutsade han mig till Emelie. Vi firade henne å sen drog vi till Anja o vi mötte upp Izza, fast vi hann inte vara med henne nå länge för hon skulle till sjukhuset för hennes lillebror ligger där:( stackarn! Sen så träffade vi nå killar som ville typ ha Anjas nr så vi va utanför bion o hängde. Sen drog ja hem o väntar på att älskling ska komma hem:( saknar han jätte mke !! Har varit utan han i 3 timmar :'( hemskt! Men ska nog ta en kalldusch nu (A)

PUSS!!!(L)


Izza(L)

Jessica o Izza(L)

Jessica, Izza o Emelie(L)

Jenny, Izza o Jessica(L)

Jonte(L)

Izza o Jonte(L)

Lite bilder från i helgen! Snodda från Izzas blogg!
http://miniizza.blogg.se/ gå in o kolla!

tårarna rinner

Jag vet aldrig var jag ska göra för att du ska vara glad. Jag vet inte hur ja ska bete mig för att du inte ska bli arg på mig. JAg vet fan ingenting längre! Ena sekunden är ja din bästa vän, andra är jag ingenting. Jag orkar inte med det här. JAg vill ju vara med dig, men jag har pojkvän o andra kompisar o du blir jämt så arg när jag inte kan vara med dig. Spelar ingen roll vad jag gör längre så blir det fel från nått håll.. är jag för mycket med dig o inte med dom andra blir dom arga på mig för ja inte har tid med dom.. vänskap ska inte ta slut på de här sättet. Det trodde jag då iallafall aldrig om oss. Men så verkar det ju bli. Elelr?! ja hänger inte med. Allt kom som så fort. Snart blire väl att bara vara ensam, då blir ingen sur på mig, eller?! Skulle iallafall inte förvåna mig. Aja, vi får väl se vad som händer, orkar inte just nu.


Men ja tror de blir bra trotsallt! Vi kan inte vara utan varandra för du är min bästavän(L)
även fast ja hatar dig ibland:*

TACK

TACK EMELIE KARLSSON FÖR DESIGNEN!!!!!(L)(L)

KOM IGEN FRÅGA

Nu börjar frågestund!

Fråga vad du vill och jag svarar! Fråga inte anonymt för dom svarar jag inte på! :)

Så komigen o fråga. Det börjar NU!



Svarar på frågorna nån gång i helgen! så hinn fråga nu;)

Tisdag

Hejsan allihopa. Jag kom just hem från basket träning. Dagen har väl varit som vanligt, förutom att vi förr slutade halv 2 men nu slutar vi 3. de suger. Men ja e glad för jag fick igång min iphone nu, :) När jag slutade skolan så for jag direkt till Norrhammarskolan för ja och eve tränar småknattar där. Sen så forjag hem kl 6 och åt, sen komme Fredde och då for vi till träningen kl 8. och komme hem kl 10 men de var för attja o Fredde stod ute o snackade i evigheter! :] Sen nu så ska jag se Paradise Hotel.

Skicka erat nummer. Alla mina är borta.. så jag förväntar mig att du ger mig ditt:)

Puss

nu bjuder jag på..

.. lite klänningar. BARA klänningar den här gången!

Alla klädesplaggen är från

Bubbleroom!


Rätt snygg?

Catty Corsage Dress


PRIS: 399.00 kr




Skulle vara sjukt fin på sommaren!


PRIS: 199.00 kr



Skulle nog kunna vara rätt snygg på sommaren också, men ja tycker nog utan strumpbyxor!


Catty Corsage Dress


PRIS: 399.00 kr



Rätt häftig på fest!

Silver Dress


PRIS: 499.00 kr


Rätt snygg på fest också!


PRIS: 299.00 kr


Cooler Dress


PRIS: 459.00 kr



Caitlin


PRIS: 1499.00 kr



Finns även i ljusblå

Klänning/kjol


REA:129.00 kr



Ordinarie pris: 199.00 kr


Skit fin på t.x. strand!

Strandklänning


REA:99.00 kr


Ordinarie pris: 179.00 kr

Här har ni lite nya snygga kläder!
det kommer mer kläder men inte ikväll. PUSS



Har tråk


Emelies Man



Jag i framtiden!



Emelie när hon klär upp sig!




Jag och Emelie i framtiden :}


Emelie när hon ritar av sig själv!

Måndag

Hejsan allihopa. Dagen började med att stiga upp tidigt på morgonen. Det var hemskt men som tur var så fick jag skjuts av pappsen till skolan, som jag inte får imorgon:( Men iallafall så komme jag till skolan, allt var som vanligt förutom att vi går lite längre på dagarna och vi har sovmorgon varannan vecka på tisdagar för halva klassen har Hemkunskap på Ursviksskolan. Sen så efter skolan så drog jag, Jenny, Casper, David och Jazz ner till stan, eller Jazz gick med oss halva vägen för hon skulle få hämtning på vägen. Och Casper o David var jätte söta och tog min och Jennys väskor för dom vägde TON! Sen så när ja kom till stan så träffade vi LB_♥ Hennes kedja till cykeln hade trillat av, och vars visste hon inte:] sötnos! Sen dirr så drog ja o Jenny hem till mig för ja skulle äta och hon lämna sin väska så hon inte behövde ta den på stan. När jag hade ätit så hade ja tänkt dra till umo men ja hann inte så ja träffade Malle och Jojjo på vägen till träningen så vi följdes åt. Sen så var träningen jobbig. Vi tränade från 16.30-18.00 sen 18.00-20.00 så var vi på gym. Fett jobbigt dirr efter vanilg träning! Men på gymmet gick det bra, ja o Evelina Eriksson följdes mest åt (A) Har träningsverk i ryggen, magen, armarna och i låren :] men de blir nog bra :D

Det här är inte de gymmet vi är på. Men det är en bild på ett gym iallafall så va nöjda ;)



PUSS!♥

iPhoto

Hej allesammans. Jag har haft tråkigt så ja redigerade några bilder, jag vet, jag har VÄRLDENS SÄMTA PHOTOSHOP på den här datorn, ska fixa en nyare:* puss










ÄLSKLING!





ÄLSKLING

Jag vet att kvallan suger, men det är mobilkvalla på nästan alla bilder:]

Men ska lägga mig nu, smsa gärna puss:*

LISAB

Hejsan allihopa. Ikväll har jag inte gjort så mycket, Richard och Jesper komme hit kl halv 9 så då drog vi till Lisa :* Vi gjorde vlä inte så mycket. Dom klagade på att jag var så dryg men ja orkade inte vara på bra humör. Jesper slängde ner mig på marken för att ja va så dryg o uppkäftig (a)
Okej, så här äre, attjag längtar inte tills imorgon för då äre skola å då måste ja börja plugga o verkligen kämpa med betygen..!



pusshej!

Kasta aldrig bävrar på trähus

Hejsan allihopa. Jag har ganska just kommit hem från Danne. De första jag gjorde var att bära ner julgranen i förrådet, och där hittade jag min moppe hjälm som pappa hett dit som jag inte hittade när ja skulle ta med den till BYske för ja ville ha med mig den när vi körde moppe. Men som tur var så fick jag låna en hjälm. Men just nu så kollar jag iallafall på skal till IPhonen, jag ska få den fixad på tisdag så då jävlar!:) Ni kan ju få se lite coola skal:

Vilken tycker du att jag ska välja?

Fanns även i svart!



Finns även i Rött och Svart!




Själv tycker ja dom e rätt snygga;D

Puss!

En dag kvar till skola =/

Hejsan allihopa. Dagen började med att jag blev väckt av Danne kl 12 för han var och körde skoter. Han ska ta skoter kortet. Sen så steg jag upp och klädde dirr på mig så drog vi ut med skotern. Vi körde inte så långt först för vi for till Dannes farmor o farfar och dom bjöd på fika osv. Sen drog vi ut igen, de va skit skoj. Höll på att flyga av 2 ggr. De va läskigt :] Sen nu så är vi hemma, vi ska planera en utlandsresa med Danne och hans familj, Vi ska antingen till Sicilien, Samos,Kreta, Madeira eller Azorerna. Vi har lite olika alternativ och vi ska välja ett av dom idag. Jag vill helst till Sicilien (Italien) eller Madeira. Fast Madeira är inget badställe direkt. Men Sicilien verkar som ett bra utlandsställe :D Alltid bra väder, mke sol o bad och mke alternativ finns att välja, typ att fara o kolla på saker osv. Sen ikväll så ska Dannes pappa skjutsa hem mig till stan.

Puss


(L)

HEjsan bloggen. Jag och Danne kom just till Byske från Stan. VI ser Scary Movie på kanal 5. Eftersom att vi varit tsm 1 år idag så for vi ut och åt, danne bjöd :] sen när vi skulle till bussen så for den 5 minuter före den skulle fara så vi hann inte med den så Dannes farsa var tvungen att köra till stan och hämta oss :] Sen så åt vi glass, chokladsås och fruktsallad. Nu äter vi godis och ser på film, och efter Scary Movie ska vi se Daylight! Nån bra film enligt danne, själv har ja aldrig sett den! :)

MEn ha en bra kväll, puss :D<3


1 år

9/1 - 09 Bästa dagen i mitt liv!

1 år idag och lyckligare kan man inte vara.
Älskar dig Danne(L)

Lövånger

Hejsan bloggen. Just nu sitter jag hemma hos Filip med Emelie, Arvid, Hallen, Jonte och Filip. Men killarna nördar just nu bara wow :( suger.. men ja o Emelie ska försöka tvinga dom att bli sminkade. men vette hur de komemr gå, sen ska vi väl ut eller någonting.
Men ja orkar typ inte skriva nu, skriver ikväll, PUSS!

Skellefteå e full av skräck.

Hejsan bloggen. Just nu så är typ alla skrämda som fan! Jag coh EMelie skickade en länk till typ till alla på Emelies msn, de va fan kul, alla skrev att dom va rädda osv:] fan va skoj! Fast.. ja o Emelie åkte ju dit på samma sätt,  fan nån skickade den o när vi tryckte upp den så fan ja höll på o dö. Fick typ hjärtinfarkt... INTE OKEJ! Och nu så sitter jag här o blogga o e inne på msn, medan emelie sitter o gullar med sin kaka! töt
Sen så ikväll har vi sett en jätte bra film, men nu ska vi nog lägga oss,. ska aknske till lövånger imorgon o avra med några!
Jag bloggar imorgon bitti.
God natt på er gullungar! puss!

Hemma hos emelie!

Hejsan bloggen. Idag har emelie gjort en frisyr på mig och hon har sminkat mig. Sen drog vi till ica och köpte chips, dipp och choklad :] mums. Just nu ska vi se Underworld 3. Vi ska ba chilla.


Smink: Emelie
Frisyr: Emelie
Fotograf: Emelie


hehu.. ursäkta mitt ansikts uttryck, men ja tycker frisyren och sminket var rätt coolt!

Ja o emelie gör en ny design på måndag! Puss

Onsdag

Hejsan bloggen. Igår var vi hos Emelie och firade henne, vi åt tårta, bastade och såg på film! Det va råchill! Sen så tog jag och Emelie lite bilder som kommer. Vi komme hem vid halv 3, men vi somnade vid 6 på morgonen. Och vi vaknade halv 4 på eftermiddan :O vafan?! vi blev tillochmed väckta xD haha

MEn ja skriver mer ikväll, lägger in lite bilder då osv!





Jag och Emelie:)<3

Hemma hos mig

Hejsan,nu är jag och Danne hemma hos mig. Vi var hos Emelie till kl halv 3 så vi var hemma kl 3. Mamma och Pappa hade främmande och när vi kom hem så var de ingen hemma, alla ljus va tända, dörren öppen o tv:n igång och ingen mobil med sig så man började ju fundera. MEn dom va hos grannen xD haha,. sen så nu kom vi ut från duschen. Nu ska vi lägga oss o ba mysa, hoppas ni haft en bra kväll, för de hade då vi :*

Pusshej!:*

Tjabbatjenahalllå

Hejsan allihopa. Just nu sitter jag vid emelies dator!
Vi har fikat tårta, de va gott, och emelie tog typ halva tårtan:]
Sen nu såska vi snart basta, vi försöker få Richard att joina men han verkar inte få sig hit ;s aja synd för han ;)
sen så ska vi se film o ta några fina vinterbilder! :D

Men vi ska ta bilder nu, pusshej:*


okej?!?!?!?

Asså ja e förbannad! Jag trodde att jag skulle kunna börja använda min iPhone i veckan, att Philip (vår datakille på skolan) skulle komma och hjälpa mig. MEn han vill inte ödsla lite tid på mig att fixa de edär jävla lösenordet!"!!!!! ja blir så förbannad, komemr itne kunna använda den förns om 1-2 månader :S

men pappa ska ringa skolan snart för i betalar ju datorn och då ska man få göra vadfan man vill!
aja.. bloggar sen, puss!

/ Sara

GRATTIS

HEjsan bloggen
EMELIE KARLSSON FYLLER 16 STORA ÅR IDAG!!!(L)(L)

Jag och Danne ska till henne vid 7 och fira lillan:*  vi ska göra tårta och ba umgås:*

Smsa henne grattis eller på apberget!!

Emlann heter hon på Apberget!



Planer för kvällen

♥ Fixa mammas hår
♥ Vänta på att pappa kan skjutsa mig och Danne till Emelie
♥ Fika tårta osv
♥ Basta
♥ Se film
♥ Kanske sova över

Jag älskar dig emelie!

Nu..

Jag och Danne ska på Bianco och äta med Ralle, Maskus och Simon, vi tar bussen till stan 16.45!!

/ Sara♥

Nyvaken

Hejsan bloggen. Jag vaknade iallafall typ nyss. Jag och Danne drar till stan idag med halv 4 bussen. Vi ska vara med Emelie o planera hennes födelesedag. Men ja ska nog sminka mig osv nu, är inte pepp på att gå ut i kylan när vi ska gå till bussen..

/ Sara♥

Asså åh

Shit, vill bara bli trött så kan man lägga sig, har INGET att göra förutom å äta godis men de vill jag inte..snopp..


aa..


hon saknar ursviken

Skulle inte tro det

Chad Michael Murray♥



Kom inte o säg att den här killen inte är snygg;o

Jag har sett han IRL I MIAMI !! KLÅ DEN DU :]


Här får ni

Här ska ni få se lite minnen jag har!


Emmy Åström
Sommaren 2009


Isomras då vi var bästavänner



Isomras då vi skulle till Burträsk


Kimme då vi var och sovde i Burträsk med Robin, Emmy och Rubbe.


Emmy och Kimme sover


Orkar inte lägga in mer bilder för sidan e så seg, lägger in mer sen pussss:*

Söndag

Hejsan bloggen. Just nu så ser jag Ugly Betty på 5an. Har ganska nyss stigit upp, var hur lat som helst så ja ba låg i sängen medans danne for till sin farfar o hämtade skotern som dom lagat. Och jag har just pratat med Emelie i telefon, hon mår inte så jätte bra.. Hon har ont i magen men det var för att hon åt tacos igår och åt alldeles för mycket vitlök o de är inte bra för magen så hon hade svårt o sova. Lillstackarn!
Imorgon kommer iallafall jag och Danne till stan, vad vi ska göra vet jag inte. MEn på tisdag däremot såska vi fira älsklingsemelie som fyller 16 år.


haha en ful bild från i somras!
älskar dig gumman!

Internet

Kollar lite kläder på internet

Bobbleroom.se
Jeans:



D´nimes



PRIS: 1199.00 kr


Lisa


PRIS: 1300.00 kr




PRIS: 379.00 kr


Kasandra


REA:1999.00 kr

Jeans från Stayhard.se


Pris: 1 598 Kr




Cardigans:


Angora Cardigan


PRIS: 349.00 kr


Cardigan


REA:199.00 kr
Ordinarie pris: 249.00 kr


Väskor:



Break Bag


PRIS: 499.00 kr

Tunikor:



Topp


PRIS: 199.00 kr



Glamour Cape Top


PRIS: 359.00 kr


Jersey Frill Dress with Studs


PRIS: 1099.00 kr


Tunika 2-pack


PRIS: 228.00 kr



Hood Jacket


PRIS: 1399.00 kr


Scorett.se
Skor:






Tiamo

Pris: 999 Kr



Tiamo

Pris: 750 Kr



Pris: 450


Pris: 1599 Kr



Novita
Pris: 1499 Kr




Här är lite kläder som ja hittat..
men ändå är man pank :'(



Gymnasium

OKej allihopa. Vad har ni tänkt söka till för gymnasium?
- Själv har jag ingen aning, ena dagen vill jag gå Hantverks, andra dagar annat.. allt känns jobbigt nu;S har inte lång tid på mig och jag har bara 185 poäng ! så vad ska ni gå :)?

ajaj

Aja, nu har vi iallafall varit på kiosken och köpt chips o dipp. MUMS!
Sen un så vill vi ut med skotern men he går inte. För det är för lös snö och det är mörkt och lyset på skotern har gått sönder så klart..!

Länka din blogg så får ja läsa=) puss

satan

Jag har så förbannat ont i ryggen. har typ ryggskott, har alltid ont i ryggen men idag äre ILLA!! kan inte böja mig, knappt sitta över huvutaget..


saknar er

Lördag

Hejsan alla. Just nu sitter ja här o väntar på pizza :] Jag och Danne vaknade typ 2 :]? snacka om att vänt på dygnen. idag ska vi kanske dra till nån. Och vi kommer till ske-å typ på sön eller måndag så va me oss då!:)


jag saknar Gotland med tjejerna!

I Byske

HEjsan igen. Nu har min ilska gått över. Jag ska fixa de där med datorn på måndag tror ja de blir=) Just nu är ja hos Danne, vi gör inte så mke. Och ikväll blire ba o chilla, vi vill köra skoter men he gå int.. snopp!
Men ska se på tv nu, puss


HAHA


Min nuvarande mobil. Men utan baklucka o den laggar ihop när ja skriver sms, när ja pratar i telefon eller om den bara laddar. Internet funkar inte så skicka INTE mms till mig! Ingenaning varför men.. Måste stänga av den för att kunna ladda den. Nu vet ni. JAG HATAR DEN..!

fanfan

hejsan, just nu är jag förbannad för jag har ju fått min iphone o jag skulle installera den å de måste man göra via datorn men då.. så hade jag för gammal version av itunes så ja var tvungen att ladda ner nyare version. men då kom ja på att man måste ha addmin fitt lösenord för att ladda ner saker. Om ni undrar så äre skoldatorn som ja har åvi fårinte ladda ner saker på den o vår datakille e i österrike så han kan inte hjälpa mig förns tidigast på måndag o ja e FÖRBANNAD o ledsen !!! Skulle kunna döda nån just nu,.
aja.. får väl sitta här o tjura.. hejdå

RSS 2.0