Hemma från bio

Hejsan. Har just kommit hem från Bio. Såg Trollkarlens Lärling. Faktiskt helt okej film. Såg den med Danne, Emelie & Ida. Så nu sitter jag hemma hos Danne (A) Ska nog se en film å mysa eller något.
Kommer inte skriva imorgon för då ska jag, Alicia & EMelie till Lillkågeträsk på Karaoke kväll, vi ska sjunga, bada badtunna, åka båt, åka gummigrejer efter båt osvosv. Skit skojjigt!

Aja, nu ska jag inte skriva något mer. Ha en trevlig fortsatt helg puss!

Slutjobbat! Check!

Hejsan allihopa. Det behövdes att uppdatera bloggen HAHA! Fick int så bra lön men aja.. för sent nu liksom ;P Tänkte visa lite söta bilder från igår å förrgår MOHAHA!!
Emelie & Sophie, döda mig inet snälla :]
HAHA KOLLA ÖGONBRYNEN??
AAAH!!!! AKTA ER FÖR OSS!
Aja nu räcker det med bilder. Orkar inte leta mer höhö (A)
hörs senare puss ♥

HEMMAAA!!

Hejsan allihopa. Asså jag jobbar så jag skriver ALDRIG för vi har ingen dator där. Men idag så fick jag hemlängtan så jag for hem och var med kompisar. Men ja komme ganska sent in till stan så. MEn i alla fall så hade jag inte tänkt skriva så mycket. Jag, Emelie och Sophie jobbar med att plocka jordgubbar. Skir jobbigt jobb men det måste ju också göras. Idag fick jag typ solsting eller nått? Ja mådde skit och var skit seg på att plocka. Aja, ska inte whina om det just nu. Jag har något annat att  whina om. När jag, Emelie och Sophie var i Burträsk så skulle jag backa och då stod Emelies moppe bakom mig. Jag brände mitt ben eller om man ska säga foten? Typ på vristen (A) Aja.. tänkte visa lite söööta bilder....
Så här såg det ut just då det hänt.
Så här ser det ut nu. Efter 4 dagar....
Sjukt äckligt jag vet (A)
Aja, ska upp nån gång imorgon också. Börjar 1 igen men ska hinna handla(A) PUSS♥

NU BÖRJAR SOMMARJOBB

HEJSAN ALLA SMÅ!

Imorse fick jag veta av Emelie att vi börjar jobba imorgon i Skråmträsk. Klockan 5 imorgon bitti då jävlar. HÖHÖ... Vi ska plocka jordgubbar;D KUL?! Funka, men min ryggkan ta mycket skit alltså,. men det ordnar sig;D Emelie får knäcka den;) MOHAHA!!!!!

Men kommer inte ha någon dator på läääääänge. Men aja. Är i alla fall hos Jazz nu. Vi dunkar musik som två dårar. EHe.


PUSSSS

SKELLEFTEÅ FESTIVALEN!

HEJSAN!! Jag komme just hem från Stadsfesten! Lyssnade på E-Type som gav mig en slängpuss :] Sen så lyssnade jag också på Ison & Fille(L) Sjukt bra alltså. Väldigt mycket ös när dom sjöng  Jag Skrattar Idag. Alla hoppade, dansade osv!! Skit skoj :D Gick med Ida, Jazz, Amanda & Emelie. Gick även med Fredde, Richard, Stina & Viktor ibland.

Igår så var jag också på stadsfesten och jag fick söta Gosedjur som Emil, Nils & Jens vunnit :] Dom åker till Jörn imorgon igen=( Suger ! Aja, nu ska jag se 2 and half men. PUSS PÅ ER!
INTE JAG SOM TAGIT BILDERNA! BILDERNA ÄR FRÅN GOOGLE!

RSS 2.0