Hemma från Ursviken

Hejsan allihopa. I dag har jag varit med ida och Amanda. Vi bara chillade. Ida lyckades iallafall övertala sin mamma om att få pierca läppen med mig så vi ska boka tid i veckan. Ska höra om dom har tid nästa tisdag. Tänkte lägga in fler bilder från studion nu.
Modell: Jenny och jag.
Fotograf: Anna Johansson
Modell: Jag, Jenny och Lovisa.
Fotograf: Anna Johansson
Modell: JAG
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Jag
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Albin och Adrian
Fotograf: Sara Parneryd (jag)
Modell: David
Fotograf: Sara Parneryd (jag)
Modell: Jag och Jenny Persson
Fotograf: Moa Hansson
Modell: Jag och Jenny Persson
Fotograf: Moa Hansson
Modell: Jag
Fotograf: Moa Hansson
Modell: Jag, Jenny Persson och Lovisa Andersson
Fotograf: Anna Johansson
Modell: Jag, Jenny Persson och Lovisa Andersson
Fotograf: Anna Johansson
Modell: Jag, Maja, Jenny, Ebba och Lovisa.
Fotograf: Anna Johansson
Modell: Ebba, Maja, Jenny, Lovisa och Anna
Fotograf: Sara Parneryd (jag)
Modell: Jag
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Jag
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Jag
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Jag
Fotograf: Jenny Persson
Modell: Jenny Persson
Fotograf: Sara Parneryd (jag)
Modell: Adam Sehlstedt
Fotograf: Adrian Öhlund
Modell: Casper Eriksson
Fotograf: Adrian Öhlund
Modell: Ebba, Casper, Abraham, Jenny, Anna och Lovisa
Fotograf: Adrian Öhlund
Modell: Jazz Gustafsson
Fotograf: Adrian Öhlund
Modell: Albin Lundberg
Fotograf: Adrian Öhlund
Modell: Elin Bolander (bästa läraren) =)
Fotograf: Adrian Öhlund

Det var Bilder från Fotogruppen. Här kommer lite bilder från filmgruppen som dom själva tagit. Jag tog dom av Moa Hansson.Det var lite bilder från den gruppen.

Men jag ska springa och duscha nu. PUSS
VAD TYCKER NI OM BILDERNA =)?


Lövånger

Hejsan allihopa. just nu så är jag och ida hemma hos filip i lövånger. Senare idag ska vi väl vara med folk o vi ska på disco :O
HAH! Vi ska dansa med alla 6or :}
skriver imorrn puss

Hemma från JB

HEjsan allihopa. Just nu så är jag hemma från JB och jag är med Ida! tänkte lägga in några bilder från dagen=)


JB

Hejsan allihopa. Just nu så sitter jag på JB och vi har just ätit lunch. Innan lunchen så tog vi kort, alla blev fotade och det var jätte roligt!!
Ibland får man fan lida.

HEjsan bloggen. Jag har just varit med Jenny Persson! Vi spelade kortspel och snackade osv. Vi hade jätte trevligt. Idag efter skolan så for jag till kotknackaren. FYFAN VA ONT I RYGGEN JAG HAR! Dom masserade mig, kollade på min rygg osv. Jag är tydligen överrörlig i ryggen så jag måste börja med nått träningspass blä.. OCh ja får inte fara å träna på gym längre. Och får inte träna 3 ggr i veckan med basket heller. Men de ordnar sig nog. Imorgon har vi Matte prov och jag är INTE pepp!!!!! JA kommer kugga !!!
Men ska plugga Engelska nu! PUSS

EXTREMT DÅLIGA BILFÖRARE!!

Hur dålig får man vara :D?
Failade visst på att parkera?

Asså hur lyckas man?


Det är väl inte mening att köra ända in i huset?

Självmordsbenägen?

Någon som failade på fickparkering?

Dåligt parkerat med gratis biltvätt.

HAHAHA? Föraren måste ha fuskat på buskörkorts provet!!!!

Kurragömma?
Ops, ja hittade dig.

Bilar kan visst också dyka

HAHA! Bra jobbat konstapeln men ska ni leta bovar vore det en fördel att kliva ur bilen först.Söt

SNacka om att bjuda på sig själv!!!
ÄNdå gulli!
Jag, Emelie, Fanny och Danne ska ut å träffa några kompisar nu. VI hörs imorgon bitti. PUSS

Lördag

Hejsan allihopa. Just nu så sitter ja med älsklingen. Han läser om en tjej som fått en kniv i ryggen men märkte ingenrting? En rånare högg den i ryggen men hon märkte inget. Vafan? Ofta man inte märker något? Det var nån millimeter frånryggraden och den träffade inga ben eller någonting?

THIS mugging victim had a six inch knife plunged deep into her back — and she didn't even feel it.


The shocking picture shows the blade sticking out just above Julia Popova's shoulders and blood pouring from the wound.

Incredibly the 22-year-old, who was knifed by a mugger on her way home from work, failed to notice the appalling injury and managed to calmly stroll to safety.

The office worker had grappled with her attacker when he snatched her handbag as she walked to her parents' house in the Russian capital Moscow.

But she was so shocked by the ordeal she didn't know that the thug had buried a kitchen knife in her neck just fractions of an inch from her spinal cord.

When she got home her horrified parents rushed her to hospital where surgeons managed to remove the blade without damaging Julia's spine.

One medic said: "Shock had kicked in and her body prevented her from feeling any pain. She simply walked home without feeling the knife in her back."


Ialla fall så ikväll ska jag vara med Danne och Anja gumman! Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men vi hittar nog på någonting!
Men ska vara social med älsklingen nu puss

Malå

Hejsan bloggen. Idag har jag varit i Malå med skolan. VI åkte slalom/smowboard eller vad man nu allt kan åka. Det var skoj, men det var inte så bra väder. Träffade också Tim och Albert :) Dom komme förbi backen=) Bussresan hem var rolig. Jonte spårade som vanligt osv! Men nu är jag hemma och är med Emelie. Vi ska till solarium och sola. PUSS
Det gick nog inte som tänkt där..
Och så här slutade det för Jennys ben.

Lejon gap

Hejsan bloggen. Igår skrev jag inget inlägg för ja somnade JÄTTE tidigt verkligen.
Men idag så hade jag Nationella prov. det gick åt skogen. Sen så fick vi sluta tidigare för vi hade sista lektionen Engelska å de har vi gjort hela morgonen enda fram till lunch så vi slutade klockan halv 2. Jag och Jazz sminkade oss osv på skolan sen så drog jag till NH! Träffade Lisa där så ja satt där o väntade på Fredde o Eve. Kl 3 så slutade dom så jag träffade Fredde, Nicko, Jerner, Hanna, Wikberg osv! Jag och Eve gick till träningshallen, träffade Mathilda och Nathalie, vi snackade med dom en stund. Sen så gick vi till ica o köpte godis och lite mat. Sen klockan 16.00 så började träningen. Den gick bra, sen kl 17.00 så tränade vi killarna å vi blev arga på dom men vi har rett ut allt nu. Sen for ja hem och åt. Efter de så for ja o Emelie o kollade på killarnas träning. Får inte vara med pga min rygg..
men jag skriver imorgon. PusS

Degar

Hejsan bloggen. Idag har jag och Danne bara varit inne och deeeegat! Vi lagade mat och nu ska vi se film. Imorgon så blir det skola, några ärenden jag ska göra och sedan ska jag på träning.
Så vi hörs senare PUSS
2 söta och osminkade bilder från Hemavan!:)

Inne från kylan

Godafton bloggen. Idag har jag varit på stan med Danne. Vi träffade Karro och Robin. Vi gick med dom en stund. Danne och Robin blev så less på att kolla på tjejkläder :] Jag hittade en jätte snygg kofta åt Danne men den var för kort i ärmarna tyvärr. Sen klockan 18.30 skulle vi hem och äta. Brorsan och hans tjej kom förbi och åt. Vi pratade om allt möjligt. Det var jätte trevligt. Senare klockan 22.00 for jag och Danne ut och träffade Tim och Poppe. Vi åkte taxi (som Poppe va generös att betala). Vi åkte till Statoil. Poppe köpte en Cola och typ en tidning med tjejer xD Sen klockan typ 23.30 så for vi hem. VI skulle ändå hem vid 00.00 och Poppe o Tim skulle till Emelie och det var en bit dit så då var det lika bra att dra hem. Och nu så sitter vi och lyssnar på musik.

BILDBOMB FRÅN HEMAVAN

Nu blire Bild bomb från hemavan!
Emelie som kör, jag åker
Emelies outfit!
Vi köpte pucko dagen då vi kom till Hemavan.
Vi köpte även godis dagen vi kom dit. Emelies moffe köpte åt oss. Gull
På G till Norge. Mo I Rana
Söta egg Emelie köpte i Norge
Min Norska 200 sedel.
Chipsen vi köpte i Norge.
Dagen efter så
brummade jag med skotern
Emelie brummade iväg med skotern ifrån mig
Och där satt jag ensam, frös
Eftersom att jag frös så gjorde jag en egen liten brasa. Mycket stor.
Sen kom emelie tillbaka och vi drack varm choklad och tog en gullig bild
Slut på bilder. PUSS

Hemma från Emma

Godafton bloggen. Idag har jag mest varit med älskligen. Vi sovde i Byske så när vi vaknade kring 12 så gjorde vi lite mat. Vi gjorde Pommes och Lövstek! gott! Sen så tog vi bussen kl 16.10 till stan igen. Vi gick en vända på stan, träffade Amanda, Ida, Karro osv! Men vi snackade inte länge för vi skulle hem å käka, jag skulle bara köpa en hårspray innan vi gick hem. När vi ätit så drog jag till Emma. Har inte varit med henne sen i somras. Medan ja for dit så for Danne på bio med Ida och Amanda. Dom såg Valentine's Day. Dom säger att den var bra, så nu är jag avis för ja vill å se den. Men i alla fall så jag och Emma hade det jätte trevligt. Vi körde Brain Challange. Det är ett test som visar hur mycket hjärnkapacitet man har. Jag vann :D Sen så såg en film, Dodgeball och den va bra ;D Sen gick jag och Danne hem. Det är kring 4 km i kylan! Mina ben var knallröda då vi kom in. Nu så sitter vi vid datorn och lyssnar påmusik. Snart ska vi se på nån film och göra varm choklad och rostade mackor.
PEACE!!

Hell or heaven

Den borde vinna Melodifestivalen!!!!!!!

I Byske

Nu kommer det nya snygga kläder.
299 SEK
239 SEK
299 SEK
479 SEK
Känner du för att bli lång?? HEmma från stan

Hejsan bloggen. Just nu sitter ja hemma hos mig emd Danne, Ida och Faisal !vi gör inte mycket. ida ska sova hos mig ikväll så vi ska väl hyra film, köpa nå gott å ba chilla! TÄnkte lägga in bilder från hemavan som ja snott av Emelie senare när vi kommer hem, ska träffa Dino och Zaid nu pussNu Hemavan, snart Skellefteå

Hejsan bloggen. Jag och Emelie vaknade kring 11.30 i morse. Vi gick upp till stugan och käkade frukost. Vi har packat och gjort oss klara. Bussen hem går 15.30 från Hemavan. Vi byter buss i Lycksele. Vikommer hem ikväll kring 22.00 och då blire att vara med älskligen. Saknar honom! Men Emelie kommer he in bilder på sin blogg ikväll eller imorgon och då kommer ja sno bilder va hon å lägger in. Men vi ska äta lunch nu PUSS

Sista dagen i fjällen

Hejsan bloggen. Just nu så har jag ätit lunch, Emelie sitter och äter nu för hon bloggade medans jag åt. Idag så blir det skoter igen! Blir aldrig less. Sen så ska vi ut med Emelies stug grannar å köra skoter o tolka efter skotern osv. Imorgon så åker vi hem. BUHU! Vi åker hem kring 16.00 eller något åt de hållet. Vi ska såklart åka buss. INTE OKEJ!

Men nu ska vi snacka med Lotta ( Emelies moster ) så ja ska sluta blogga nu så att dom kan få datorn :] men vi hörs ikväll! PUSS

I stugan igen från Norge

Hejsan bloggen. Jag och Emelie komme ganska nyss hem från Mo I Rana i Norge! Vi gick på stan, ja köpte ett par leggings. Vi visste inte om man kunde betala med Svenska pengar där så vi fick fråga först en tjej på JC! Hon visste inte så hon ringde nån men det tog 6580470 år så vi ba gick när dom snackade :] sen gick vi runt lite. de va ett gäng me 2 killar å 2 tjejer, dom va antagligen tsm men killarna tittade typ mer på oss än sina tjejer! fail! Sen så gick vi till Glitter å tänkte att hon kanske visste hon som jobbade, men icke. hon ringde nån men det tog inte lika lång tid iaf. hon snackade på och hon snackade as svår Norska men vi fick gissa oss fram och dom tog inte emot Svenska pengar så vi var tvugna att ta ut Norska pengar och betala leggingsen. De pinsamma var att det var på JC så vi va ju tvugna att gå tillbaka till dom vi bara gick ifrån. (A) Men dom verkade trevliga ändå. Det var 2 unga tjejer. Mina leggings kostade kring 200 kr. Emelies lack leggings kostade också kring nå sånt. AS SNYGGA LEGGINGS DE FANNS!
På dagen så åkte vi skoter i 2 timmar. Fick även köra själv ! Vi körde efter Emelies momme o moffe i en skogsled o vi höll på att fastna för de va aaaas djup snö. spåra ut.
Men vi ska snart se Let's Dance. Imorgon blri det mer skoteråkning !! JIPPIE!

PUSS

Just sett klart filmer

God kväll bloggen. Ikväll har vi sett filmer, FUCKING ÅMÅL och Sällskapsresan! Vi har åkt skoter tidigare idag. Jag höll på att FRYYYYYYYYSA ihjäl! Ja skämta int! Mina fötter och min rumpa höll på att bli is! Hade ingen skoter dress då men ja ska ha de imorrn så ja lär nog inte frysa då.

Btw. Jag saknar min älskling där hemma! När jag kommer hem ska ja ba umgås med han!

PUSSSSSSS EMELIE SKA SKRIVA NU BAJSOKISS!


I stugan från en jobbig bussresa

Hejsan bloggen. Just nu så sitter jag i Emelies stuga. Vi får låna Emelies moffes dator! SÅ GULLIGT. I alla fall så ska vi snart ut med skotern. Kommer uppdatera senare också. Måste ju hålla igång bloggen;)
I morse steg vi upp 05.00, tog bussen till Lycksele. När vi skulle byta buss till fjällen så var det en gubbe som dampade på oss och en annan kille. Vi snackade med han osv. Han va jätte snäll=) Sen så när ja skulle visa kvittot för vi hade redan betalt resan till fjällen så fick jag en enkel biljett så ja höll på att få betala igen men då hade emelie redan visat sin biljett å gått in då fick ja hennes biljett å då fick ja åka:D smart! Sen så åt vi chips, sallad och dricka i bussen och vi snackade !
Men nu ska vi gå ut till skotern. Om emelies moffe får igång den! Det är typ kallt ute? PUSS

Hemma hos Emelie

God kväll bloggen. Just nu så är jag med Emelie. Imorgon ska vi till HEMAVAN! Fan va king alltså :D Så imorgon går bussen kl 05.40 så vi kommer dit ca 1 så då blir det SKOTER dirr! Jag ska ha med mig datorn så jag och Emelie kommer blogga där borta ändå. Bilder kommer ni även få se, Emelie tar med sig sin kamera så ni kommer ha mycket att få se. Men jag berättar mer imorgon när vi kommit fram osv. Kommer inte blogga förns på kvällarna nu i helgen för vi kommer vara ute med skotern osv! ba så ni vet=)

Jag kommer att ha med mig mobilen så ni kan nå mig när ni vill. Ifall ajg inte svarar så åker vi skoter men då är det bara att ringa senare eller smsa!

PUSS

 


Älskar dig Emelie!
Det kommer äga i helgen(L) PUSS


nå?

Vad ska alla göra på lovet då?:)

Packa inför Hemavan<3

Hejsan bloggen. Idag har jag varit i skolan och varit på träning. Spelade med killarna fast jag var inte med hela tiden för att jag börjar att bli sjuk.. Och ja vill inte bli sjuk när vi är i Hemavan. Skulle ju suga hårt!
I alla fall så imorgon så ska jag sova hos Emelie. VI far redan kl 05.40 med buss till Hemavan på morgonen! Kommer vara helt död! Vi är framme kanske kl 1 på dagen så vi hinner ändå göra något på dan innan det blir mörkt!
Men jag ska oacka lite nu, väntar först på att Emelie ska ringa mig så att ja vet vad jag ska ha med mig.
PUSS

RSS 2.0