The taking of Pelham 1 2 3

Hejsan gott folk, jag har just sett en film, The Taking Of Pelham 1 2 3. Ruskigt bra och spännande film!!
Handling:

Walter Graber (Denzel Washington) arbetar på en tunnelbana i New York City. Det är en vanlig dag men som snart förvandlas till en mardröm när Walter hamnar mitt i ett kidnappningsdrama. Bernard Ryder (John Travolta) är den hårdkokta hjärnan bakom kapningen han är även ledaren för ett gäng på fyra tungt beväpnade gangstrar, som hotar att avrätta tåget alla passagerare om han inte får en lösesumma inom en timme. När spänningen växer under hans fötter tar Garber tillfället att med sin stora kunskap om tunnebanasytemet som hjälp i kampen att överlista Ryder och rädda gisslan. Men det finns en gåta som Garber inte lyckas lösa: Om tjuvarna får pengarna hur ska de lyckas fly därifrån.

Tycker den va bra iaf!!
Ska sova nu, ska sitta i sek på en match imorgon bitti!
PUSSSS!
Nyköpt halsband idag från Gina !
70 :-

HALLOWEEN

SCARY!!!
SÄG INTE ATT JAG INTE ÄR LÄSKIG!!!
HA en bra halloween allihopa!

If you seen the light

Hejsan !! Idag har jag varit i skolan. Har varit på skit dåligt humör hela dagen. Fick tillbaka ett matteprov å ja fick Nästan G? Hur kan man få NÄSTAN G? Antingen G eller IG? aja, blev besviken på mig själv iaf. Sen så efter skolan så for jag till stan å va med Emelie och Angelica. Vi planerade lite om halloween osv. Sen efter de så for ja hem å åt. Mamma hade gjort nån skiiiiitgood mat!! Älskar mammas matlagning!! :$ Bara så att alla vet;)
Sen så efter middan for ja å tränade. Blev inte gladare av å vara där, blir så förbannad på en del i laget, TA INTE ÅT ER OM NI INGET GJORT!!;) Sen efter träningen for ja hem, fikade en macka och rensade lite bilder på min dator, ni kan få se några gamla bilderhöhö (A)




Från Hemavan (A) osminkad å söt...

Diademet va URGULLIGT!!


I 9an(A)

Den här bilden var jag verkligen jätte stolt över när ja tog ;)
I typ slutet av 9an xD



när vi tog kort;D


Jag som liten höhö

Jag & Emmy sommaren 2009.
saknar dig gumman

Jag & Emelie.
Gammal bild:D
Älskar!!

HEHE!!!
Jag och Ida älskar PENGAR!!! DÅ VET NI

Ida äger dig!! Då vet ni de med.

Jag & Jazz I Gbg!
Saknar

Jag, jenny & Lovisa!!
Saknar er tjejer.
Ni är bäst!


Robin, Jag och Petter.
missu guys


Jag & Alicia!
Sommaren 2009
asså du anar inte hur mycket jag saknar dig.
Vill bara att du ska flytta tillbaka.....

Hehe, har tråkigt, så där fördriver jag min tid hehe!!
PuSS Å HEJ LEVERPASTEJ!


you just make it worse for you self

Hejsan!! Idag har jag suttit hemma och sett American's best Dance Crew!! Så jävla bra program!! VIll å kunna dansa sådär :( Sen när ja sett de ett tag for ja o danne en stund ut på stan och där träffade vi Stina & Victor så vi stod och snackade med dom ett tag. Sen så gick jag och köpte underkläder.

1 Bh
3 par trosor!!

Sen nu så ska jag ladda ner en film som Ida rekommenderat.



Bilder från dopet!!!



Min outfit.

Örhängen - Ur & Penn
Klänning - Bik Bok
Halsband fick jag låna av Emelie!


Bilder på Emelie & Jag just innan dopet!



WIIIHOOO

Hejsan. Idag ar jag varit på dop, jag och Emelie sjöng, vet inte hur de blev men gjort är gjort=) Sen så for jag till dannes mamma som fyllde år. Idag så hade jag egentligen match, men mitt lag vann iaf med 120-4!! Asså tjejer ni äger! PUSSSS

MAGEN ROPAR EFTER MAAT!!

Hejsan!! Just nu så sitter jag i MAC-salen och har media. Vi arbetar i In Design, men är redan klar så då får jag lite freetime!! Idag så ska jag träna ungarna efter skolan. Så komemr inte svara på kommentarer förns ikväll eller imorgon, men ska försöka svara på allt ikväll.
Säg nån bra låt :D?

BLIR GAAALEN

Hejåhåå mina smågossar och gummor!! Just nu är jag sjukt förbannad för det blir inte som jag vill när jag övar på sång. Blir sjukt irriterad men aja. KOmmer väl på något, Idag har jag bara varit i skolan och varit på stan. Skolan var lugn och den gick snabbt framåt. På stan drog jag även till Umo för å fixa lite saker men som vanligt så hade dom inte tid. Asså vafan håller dom på med? Tänk om det är akut för någon som inte har bokat i förväg och inte får komma in? Tycker själv att det är förjävligt. Inte bara för att det var jag som satt och väntade men jag tänker på andra också. aja skit i de nu. Ska fortstätta öva nu!!
Vet ni nån bra film som man kan se ikväll? så skriv gärna :) PUSS

HAR TRÅKIGT PÅ FACEBOOK



GYMMET!!

Hejsan alla !! Idag har jag varit i skolan. Efter skolan så snabb åt vi sedan for jag, Rebecka, Anna, Antonia, Cissi, Amanda, Ida och Josse till stan. Vi åkte med bussen sen for vi förbi HM för ida skulle köpa lite grejer till imorgon för jag, hon och amanda ska vara med varandra :D så hon köpte en ansiktsmask :$ Sen så efter det for vi till Waynes och köpte en chailatte eller hur det nu stavas. Efter det så drog jag, Amanda och Ida till Gymmet. Hur härligt som helst. Har ont i låren, mage och på rumpan :D Betyder ju att jag kämpat på. vi var där ca 1 h och 15 min. TYP!! Sen så efter gymmet mötte jag upp älskling och vi for hem till mig så fick jag duscha sen så fixade jag mig lite sen så komme hans pappa och hämtade upp oss och nu sitter ja hemma hos danne. Vi ska snart äta Surströmming!! Fan va gott! Sen så ska vi väl in till stan ikväll. Om vi lyckas ta oss hem igen sen .


Hihi!!

Hade lite kul :$


Här är orginalbilden :$

upp, upp o igång!

Hejsan allihopa! Just nu sitter jag och trycker macka och mjölk (L) Idag har jag varit på skola. Det var som vanligt. Vi fick lära oss mer om photoshop för en gångs skull. Sen idag efter skolan gick jag, Amanda, Navid, Jonathan och Daniel till stan. Vi mötte även upp Ida på stan. Sen så for jag hem vid typ 4 tiden för att äta sedan där efter for jag till träningen. Jag for lite tidigare för å träffa Fredde<3 Sen så tränade jag själv. Jag och Eve höll den här träningen för vår tränare är sjuk, men jag behövde visst inte göra så mycket. Eve va duktig (L) I alla fall så nu sitter jag här hemma och ska ta en dusch (L) Fan va skönt ;D

Ni får ha det så bra. Och ha en härlig kväll!!

PUSSAR / SARA♥



I DON'T KNOW WHAT TO DO WITH YOU.

Hejsan alla söta!! Just nu så sitter jag och äter avokado & Kezo ♥♥ Ikväll har jag varit med Jesper ochRichard, vi åkte runt i epan och senare så for vi till mig. Just nu så sitter jag och snackar med Richard, Jesper & Marcus på skype. dom snackar en massa skit..
Det värsta är att jag just nu.. SITTER OCH HAR NACKSPÄRR :O VAFAN HAR JAG GJORT ?! KAn inte titta åt vänster :( BUHU!!!

Men nu ska jag nog se på tv. Eller lägga mig o sova. Kan liksom behöva det. Hoppas bara nacken går till sig till imorgon.

PUSS SÖTNOSAR

nu slutar jag för dagen

Hejsan alla söta. Jag slutar skolan nu och ska fara på träning. Jag kommer itne svara på kommentarer eller skriva på bloggen förns ikväll. Ska nog ut senare ikväll men vi hörs!!
PUSs

Sitter på skolan

HEjsan alla små:D hehe. Just nu så sitter jag på median. Vi ska börja redigera lite bilder nu om det blir som planerat. brukar ofta inte bli så... Skit!! Idag så har det inte hänt någonting speciellt alls.
Efter skolan så har jag träning, hoppas bara jag hinner till träningen i tid för jag slutar 4 å då har jag träning och det är en bit till träningen.. undra hur det ska gå. Men aja. Ska göra lite arbete nu och inte bara sitta här ;D
vi hörs ikväll!
OM NI VET NÅGON BRA KLÄDHEMSIDA. LÄNKA GÄRNA TILL MIG DÅ.
TACK PÅ FÖRHAND
PUSS /SARA ♥

RSS 2.0