Träning

Far och tränar ungarna i Basket nu. Vi hörs senare PUSSEN♥

Prommis sen SUBWAY

Hejsan sötnosar. Just nu så sitter jag och äntligen gjort klart min Engelska läxa. Har även sett IDOL!!! Sjukt bra. Jag gillar mest Elin & Alice. Vem av dom som jag tycker är bättrE? Har jag ingen aning om, dom är så sjukt olika så. Men ialla fall så idag har jag varit i skolan. Efter skolan så drog jag, Vera, Amanda, Ida, Josse & Emma på stan. Jag och Ida köpte 2 ringar. En var dårå som var Ta 2 Betala för 1. Så vi delade på priset. Skit smart tycker jag :D
Vid klockan 5 typ for jag och mamma och sprang/gick. vi va ute en timma så vi gjorde både och ;P sen efter det så gick vi på Subway och åt. Sjukt gott!!!!
Igår så hade jag INGET å göra efter att ja gav upp med läxan och tränat så ja lekte lite med mitt hår.
Så här blev det. inge stort men ändå.
Hittade även pappas pilotbrillor(A)


Erkänn ja blev lite cool ;)

Men nu så ska ja läsa lite och sen se vilka som gick vidare i Idol klockan 22.40

PUSSEN♥

Yooooga

Hejsan. Idag så har vi haft Yoga.
DEt var en rätt cool grej.
Sen hade vi idrott ute.
Det var rätt okej men de var kallt. Sen hade vi lunch och nu ska vi ta kort puss

http://eliteladies.se/

Hejsan.
Idag så var jag inte i skolan. Har ont i halsen och huvudet.
Så jag har inte alls gjort mycket idag.
Eftersom att jag hade så jävla långtråkigt
så gick jag in på en klädes hemsida för att ja men kolla runt lite
och jag hittade skitsnygga klänningar.
vet att man inte kan ha klänning längre
ute men du kan ju ha när du ska
vara finklädd?
Hittade även lite annat också.
inte bara klänningar.
Jag tänkte visa lite sen länka hemsidan.
Det finns allt från underkläder, lite sexigare och vanliga, byxor, tröjor, det finns i princip allting.

Det har även kommit lite herr kläder om det är någon kille som är intresserad. Snygga tröjor finns!

Hemsidan står som rubrik!


* Miniklänning
* Vattenfall-hals
299:-
Axelbandslös Klänning
399 :-



* Finstickad pullover
* Bältet medföljer inte.
314 :-

VILL HA BÅDA 2 !!!



* Miniklänning med gold-kedjor fram
* Vattenfall-hals
339 :-



* Stickad lång tröja
299 :-



* Topp i satin
* V-hals
* Justerbara axelband

279 :-



* Miniklänning
* Halterneck-modell

365 :-



* Tröja med tyll och nät detaljer
* Glittrande hjärta och bokstäver fram

348 :-


Vill ha skärpet men det går inte att köpa..



129 :-



129 :-



Vill ha men finns inte å köpa.....



* Topp med gnistrande stenar framtill.
299 :-



* Långtröja
* V-hals fram och baktill

199 :-




MOHAHAAH

HAAH!! VARFÖR INTE STÅ FÖR DET DU SÄGER?! Säg ditt namn istället ;) haha sött

URS

HEj å håå mina små sjögossar. Just nu så sitter jag vid idas dator och hon spelar Mario Cart som jag själv nyss spelat :] hehe. Ikväll så ska ja iaf sova hos ida. Blir nog toppen. Sen så ikväll ska vi väl ut eller något.
PUss

REGN!!!

HEjsan. Just nu så sitter jag och Angelica och gömmer oss för regn. Idag så slutade vi 11 så jag och Angelica for till stan. Vi träffade där Cissi och sen skulle hon fara så vi drog till Balder för att hälsa på folk och jag letade Jenny och dom sa att hon satt i matsalen och då gick vi där och alla stirrade på oss åsså sen så skulle vi ut genom en dörr och jag fick inte upp den å där stod vi som 2 tap. Men sen for vi till Frasses och träffade Matte och Adam. Men dom skulle tillbaka till skolan igen så vi for hem till mig nu men ska snart på stan igen och träffa tjejerna .
Puss♥

Läs. Du kommer inget ångra.

Okej. Förbered er på ett långt inlägg.
Jag och Evelina var i Norrköping med våran tränare + 3 vuxna för ca 2 veckor sedan. Det var inom basketen!! Ska berätta lite vad som hände där. Vi hade skit kul, även fast vi skämde ut oss lite då och då.
DEt började med att direkt vi åkt flyg och kommit oss till Arlanda så tappade vi bort våra ledare. Men vi hittade såklart igen dom(A) Sen så for vi och hämtade en bil som vi skulle ha där. Jag och Evelina hinner somna lite och då skriver bäckman(våran tränare) och skriker ÄLG och tvärstannar. Jag hoppar ut från skinnet och skriker. Evelina detsamma men han skämtade bara. Hemskt sätt att bli väckt på. Men ialla fall när han gjorde de så var vi framme vid ett typ restaurang ''center'' eller vad man nu ska kalla det. Ett stort hus med BARA restauranger. Och där äter vi. När vi står i kön för att betala så vänder jag mig om och stirrar in i en mans mage. Visst det där låter säkert skit konstigt. Men asså SERIÖST!! Har inte sett en så lång man. Hans rumpa var nästan vid min armbåge. Jag skämtar inte. Sjukt lång. PLus att det satt 2 killar som satt och stirrade och äcklade sig jätte mycket mot oss. Så direkt vi hade ätit så gick vi. Och ni kan nog gissa vilka som går bakom oss? Behöver jag ens svara på de? Men då ''sprang'' vi ut, vi snarare gick snabbt eller nå ;D Och då började jag sjunga '' Is it you, Is it over '' om och om igen och då går en söt gubbe för bi och jag sätter mig på ett knä och sträcker ut en hand och sjunger: ''IS IT OVER'' Och såg jätte ledsen ut och han blev generad och log men gick bara förbi :O vad är det för still egentligen?
Senare så for vi in till stan i Norrköping. Vi gick runt och runt, tappade bort oss ett antal gånger. Sen så gick vi ut från nått köp center och 2 ganska snygga killar börjar vissla på oss och göra ljud som när man lockar på katter :O Vafan? Vi är väl inga katter? Eller;) Men dom börjar ropa sötnosar osv?! Sen vände vi oss om och dom vinkade dit oss men vi va för fega för å gå dit :]
Senare på kvällen så såg vi en rätt snygg kille. Och såklart så gör jag bort mig. Och jag gjorde något, minns inte riktigt vad och han KOLLAR AS SNETT PÅ BÅDE MIG OCH EVE?! hehu (A) Sen så när alla stod och väntade på nå information och på att få en nyckel till boendet. Vi va 48 st som skulle bo i samma hus men det fanns bara 1 nyckel?! Men när vi väntade så stod alla som skulle bo i huset i en klump och snackade medan jag och Evelina stod utanför allting och skrattade och fulade oss hela tiden. och sen när vi fick nyckeln så såg vi att den där snygga killen som kollade snett på oss bodde i samma hus som vi? Kul...
Vi var tvungna att ta nyckeln för vi och 2 till hade bil så var vi tvungna att vara där först.. Och då så frågade den där killen om om vi visste vars huset var och vi va väl ganska säkra så dom skulle följa efter oss och då säger Bäckman:'' Är det okej att vi svänger förbi Ica? Tjejerna ska ha chips.'' Och då börjar den där killen och hans kompisar att skratta åt oss.. TACK BÄCKMAN :)
Men när vi kommer till huset så kollar vi igenom huset. Asså var det ett skämt tänkte vi? I ett rum fanns det 4 duschar, UTAN NÅGON DÖRR!!!! Så vem som helst som skulle förbi där kunde se in?! kul..... Plus att jag och EVe va dom enda tjejerna i huset.. En kväll när jag och Eve skulle borsta tänderna, toalettarna var i rummet mittemot duscharna på andra sidan gången så ser vi såklart en gubbe som ger oss oönskade minnen...
Sen samma kväll så skulle jag och Eve ut och kolla igenom området. Vi går och går, runt, fram, tillbaka, upp, ner osvosv så då kan ni ju såklart gissa vad som händer. Om ni inte vet svaret så tänker ja säga det nu. Jo såklart så minns vi inte vars vi gick. Jag:'' Jag har ingen mobil med mig, RING BÄCKMAN!!''
Evelina:'' Asså...... jag har den  på sängen i huset....''
VAFAN!!!!! Skriker båda två.. Men lite kul var det. Vi såg en grävling springandes typ 3 meter framför oss :D vi va ba rädda att den skulle springa efter oss och bita oss i fötterna.. Men efter 1 timmas letande så hittade vi tillbaka. Vi var tillbaka ca 1 på natten. Och då började våra ledare ringa oss just när vi komme in till deras rum, kalla och blöta för det hade regnat. WIIIE!!
Nästa dag.
Dagen började med lite övningar. Sen så höll vi på att somna så vi gick och hämtade lite kaffe. Och evelina ska så klart vara så jävla klantig att hon spiller kaffe på stolen så det for kaffe på hennes jeans och så klart så hade det börja rinna på stolen så hon fick kaffe på rumpan så det såg ut som att hon kissat ner sig :] HIHIHI!!! Så klart så ska ja vara värsta HERON och springa och hämta papper. Men det enda sättet att hämta papper var att springa över till andra sidan. Vi satt på läktaren i träningshalllen och jag springer över planen där folk tränade och folk satt på läktaren och kollade på och jag skriker: '' Jag skyndar mig Eve, jag springer och hämtar papper. Jag kommer snart''. Och så klart så kollar alla på mig. PINSAMT?! Tänkte inte på det då ja väl sprang där men när ja hämtat papper så kollade alla på mig? Liksom vad gjorde ja för fel? jag hämtade papper åt min vän :D? detär väl inte otillåtet? Heh.
Senare på dagen så kommer det fram en äldre man och snackar med oss. Det var ett tränar forum för dom som ska bli basket tränare eller domare. Och han frågade oss lite sånt osv. Sen frågade han hur gamla vi var och när vi sa att vi va 16 så trodde han oss inte. Men när vi verkligen fick honom att tro det så sa han bara:'' a men lycka till mer ert, hejdå.'' åsså gick han bara utan att ens ge oss nån blick HAHAH!!
Bara en liten stund efteråt så ser vi en kille som ser jätte snäll ut. Han liknade verkligen Ron i Harry potter. Samma frilla, hårfärg osv. Men när han kollade på några som tränade så provoserade han dom hela tiden. Vi blev så less. Och vi kollade bak på han hela tiden och han gav oss jätte konstiga blickar och vi ville bara slå på honom (A) men vi är för snälla för sånt! Men vi blev sjukt less. En kille på planen lyfte lite vikter för att det skulle bli lite jobbigare och Ron som vi kallar honom ba:'' OJ så stark,'' OSVOSV!! Blä på han.
Samma dag så ser vi basket match. Dolphin mot Rabbith. KUL SOM FAN!! Efter matchen så for vi mot Stockholm och där äter vi på flygplatsen. Sen efter vi ätit så var jag tvungen att plugga.. Engelska och Eve hjälper mig. MEn jag slutar hela tiden med pluggandet och sitter med en av våra ledares iphone och min mobil. Eve blir lite less och ber ,mig fortsätta och det gör jag, men börjar sedan att fippla på med mobilen igen. Eve blir arg och tar iphonen ifrån mig och det avslutas med brottningsmatch när eve märkte att jag försökte gömma min mobil. Men såklart så får hon tag i den till slut :( BUHU.
DE HÄR VAR DE BÄSTA PÅ HELA RESAN!! Jag blev så sjukt ägd :(

Bäckman: Sara, vill inte du åka tåg till Australien?
Evelina: Australien????
Bäckman ger Evelina ett täcken att hon ska vara tyst men så klart så fattar jag inget.
Jag: Australien? Och är tyst en stund och säger: Nae, det skulle ta sån långt tid..
Bäckman: HAHA
Evelina: HAHAHAHHAAH
Jag: Vad?
Bäckman: jag tror att du aldrig skulle komma fram. Du skulle nog drunkna på vägen.
Jag: JAHAAAA.. Justja, HEHEHE!!! :$

Vadå ägd :(

PÅ PLANET!

Evelina gör ljud med näsan, Jag härmar.
Evelina: Vill du verkligen utmana mig?
Jag ger Evelina en ond blick och drar in i näsan så jag fick onti huvet :(
Jag kollar ut genom fönstret. DEt är mörkt ute när vi kom hem.
Jag: Skellefteå är verkligen vackert, det blänker i både guld och silver.
Eve: Det kallas lampor?
Jag: Är de röda ljusen rubiner då?
Eve: Röda lampor?
I Planet.
Jag: ASSÅ JAG HAR FAN BRÖSTMUSKLER. och jag börjar spänna och visa. INTE HELA BRÖSTEN MEN NI FATTA.
Eve: Jag med!! Och följer efter tills vi inser båda att gubben som sitter bredvid oss stirrar förskräckt på oss..
Där har ni en bra historia puss

SOVMORGON!

Fan va skönt det är med sovmorgon. Börjar halv 1 idag. Iaf så har jag just vaknat. Just fixat håret lite och väntar på mat. Mamma komme just hem från en lång promenad och gör min mat. Mamma är så söt<3
Sen idag så ska klassen göra uteaktiviteter. Fan va kul. brännboll, vollyboll OSV!! Men ska gå å äta nu. Hörs sen sötnosar♥

Hemma från skolan

Hejsan alla rövare. Körde just hem från skolan. Är blöt som fan. Dagen har väl varit som vanligt. Hade matte prov och det gick typ bra. Fick väl typ 1 fel. Har inte fått veta resultat än men alla fick typ samma svar så det borde vara rätt (A) höhö.
Sen så hade vi engelska prov förra veckan tror jag att det var och fick veta resultat idag och jag är FÖRBANNAD SOM FAN!! Hon sa tidigare i veckan att det såg bra ut. KYSS MIG I ARSLET!! Det gick åt helvete... ÅÅÅH!!
I alla fall!! GRATTIS VERONICA PÅ FÖDELSEDAGEN!! (min syster)!

GRATTIS

GRATTIS CISSI PÅ 16 ÅRSDAGEN!!!!

MPR

Tog lite bilder igår. Ska ta mera nu tror jag. PUss

PLUGGIS

Just nu så pluggar jag om Bländare i Kameran och Engelska...
Engelska.
Bländare - Kamera.
En Happy Sara.

FUK

Okej.. nu börjar jag bli less.. Vi har medieproduktion som vi inte gör särskilt mycket på. Och nu så har dom blockat FACEBOOK?!?!! Vafan finns det nu att göra :( Vi gör ju inge skolarbete så då kunde man vara inne på fb men inte nu.,....

FUK

Okej.. nu börjar jag bli less.. Vi har medieproduktion som vi inte gör särskilt mycket på. Och nu så har dom blockat FACEBOOK?!?!! Vafan finns det nu att göra :( Vi gör ju inge skolarbete så då kunde man vara inne på fb men inte nu.,....

Medieproduktion.

Just nu sitter vi och har mediaproduktion. Men det märks fan inte. Vi sitter och gör ignenting som vanligt. Känns mer som datakunskap för vi går igenom datorn 29048 gånger om.. Drygt. Sen så har jag tydligen fullt minne på min användare men jag har inget sparat.`?!Så kan inte använda Indesign.... Fattar nada..
Aja. ska se om ja hittar nå å ta bort.. Vill gå in på indesign nu. PUSS

Kommer hem 11!

Hej alla som läser saras blogg. Som vissa av er vet så är hon
i norrköping på nån basket utblidning så därför har jag fått äran
att skriva ett litet inlägg på hennes blogg. Tänkte bara säga att
Sara tycker att Jesper och Fredrik är bäst och att hon tycker ni ska
läsa deras blogg! Vi saknar dig Sara<3 För dom som ville veta så
sitter just nu sara på max på arlanda men det är ju inte så viktigt (A)
(tryck för att se deras blogg)!

Skola

Hejåhåååå.. Justnu så sitter jag på skolan. Har mediaproduktion. Innan den här lektionen hade vi språk eller något annat val. och jag hade litteratur. JAG ÅNGRAR DET!! Vi satt och snackade om barnböcker, osv. det sög verkligen. MEnmen.. Sen har vi lunch. Det är frukostkorv så ska dra på coop och köpa RIKTIG MAT!! Höhö.
puss

RSS 2.0