I Will Survive

Hejsan. Igår så sovde jag hos Ida och vi såg Jag saknar dig. Sjukt bra film fattar inte att alla neggar den.
Idag så har det varit rätt chill. Började halv 9 och gick till 11 nån gång. For direkt hem för jag var tvungen att städa plus så ligger jag efter i en text som ska vara klar till imorgon så har pressat framför datorn för att kunna bli klar. Sen har jag även tränat och det gick hyfsat. Mitt lag hade ''möte'' om att fara till Göteborg på Basketboll festivalen i början på Juni men vi var bara 3 stycken som kom så det blev inte mycket bestämt.. Då skyndade jag mig hem för att se hockey vilket jag nästan ångrade för vi spelade inte ens lite bra.

Nu ska jag försöka plugga lite mer. Om det nu går? Vi ska kunna en låt som är typ svår till nästa vecka så det är bara att börja ta tag i det nu. Ha en bra kväll PUSS


Bild från Julafton. Och man ser min bränna...

Hatar att ha håltimma medan alla andra har lektion.

Hejsan. Som sagt så sitter jag i bibblan medan resten av min klass har engelska. Måste medje att det suger..
Idag så blir det skola sedan blir det att stressa hem för att hinna komma i tid till ungarnas träning. Den börjar såklart klockan 4 och då slutar jag och jag har en bit att gå så...

Efter ungarnas träning så ska jag direkt till Ursviken för att sova hos ida. Ska bli trevligt.
Ingen aning vad vi ska göra men vi ska väl bara ta det lugnt och typ se film eller något i den stilen.

Sen så måste jag bara gratta min käre vän som fyller 18 år idag!♥
GRATTIS RICHARD JONSSON!!


I alla fall så sitter jag nu och kollar på tatueringar. Är så himla sugen på att göra en tatuering.

Ignorera att det står fotolia men den fjärilen fast svartvit.

Nått i den här stilen på fotleden skulle jag vilja ha.

Jag håller tummarna för dig Farmor ♥

Hejsan. Egentligen är det inte rätt tillfälle att skriva ett inlägg på bloggen för jag är verkligen superledsen just nu men känner att det kanske hjälper att skriva av sig lite här.

Idag vid lunchtiden så ringer jag pappa för att fråga om han kunde hämta mig på skolan för jag skulle träna ungarna direkt och då berättar han att han var på akuten. Jag fattade ingenting, trodde typ att han skulle hämta ut medicin åt farmor eller något i den stilen men då berättar han att han var inne med Farmor, att Farmor fått en stroke under natten och att han och mamma hittade farmor liggandes på golvet. Hemtjänster hade precis ringt ambulansen då dom kom så då for dom direkt till akuten. Dom berättar efter en stund att farmor hade en svår stroke och att hon är medvetslös och hennes tillstånd är kritiskt. Vet inte riktigt hur jag ska reagera. Känns helt sjukt. Jag visste att hon var dålig men inte så där dålig. Dom tror att hon har några dagar till. Dom får ingen kontakt med henne och hennes kropp är helt slutkörd så min familj håller tummarna för att hon ska klara sig bra. Att hon, ifall att hon överlever inte blir allt för dålig.

Aja nu ska jag se hockey, dricka kaffe och äta avokado. PUSSS♥

3 dagar kvar..

Hejsan. Forlat for dalig uppdatering men jag har inte prioriterat dator de har senaste dagarna.
Vi har haft annat for oss.

Nu kommer jag skriva kort om alla dessa dagar.

Torsdag:
Emelie fyllde 18 ar sa vi gick ut och at pa en pub. Maten var otroligt god. Sedan gick vi ner och sag lite livespelningar. Sen sa borjade vakter komma sa jag var tvungen att fara och dom stannade kvar for att se nan av lottas kompisar sa jag for hem och sag Jersey Shore.

Fredag:
Jag och emelie for ut pa krogen. Det var hur roligt som helst. Vi traffade en massa trevliga manniskor.
Det var en javligt bra kvall ma jag saga.

Lordag:
Igar sa for vi pa stan under dagen. Sedan sa borjade det att regna sa vi for hem och var hemma hela kvallen. Maste saga att det var skont att bara ta det lugnt. Vaknade av att man va lite bakis sa det var skont att bara ta det lugnt. Vi sag Jersey Shore igen.

Nu idag sa har vi forsokt sola lite. Jag blir tamefasen aldrig brun. Blir galen. Kommer komma hem som en snogubbe... Men nu ska vi ut igen och forsoka sola lite till.. Ikvall blir det nog att ta det ratt lugnt igen for det ska regna ikvall med.. Men imorgon ska det bli toppen vader. PUSS

RSS 2.0