Pluggar en söndag..

Hejsan. Just nu sitter jag hos Emelie och försöker mig på filosofin men det går inte direkt snabbt framåt. Jag har totalt hjärnsläpp och blir jävligt irriterad så nu ger jag upp. Vi ska nu försöka hitta nån att fara till så vi får nått annat att göra, det är ju fan lov då vill man inte sitta inne =D Imorgon blir det att vara med Amanda och Ida och ta det rätt lugnt.

PUSS


Sitter nu och pluggar i sinne!

Hejsan. Idag har jag varit i Ursviken med Ida, Josse och Amanda. Alla vi sovde hos ida, eller Josse drog hem i natt för hon kände att hon behövde sova själv för hon hade jobbat hela dagen och var dötrött. Men vi andra satt uppe till typ halv 4 (vet inte vilken tid josse for, men vid halv 3 kanske) 
Vi vaknade kring 1 och såg på tv men jag och Amanda drog vid 2 för min pappa behövde bilen. 
Annars idag så har jag gjort lite psykologi och håller fortfarande på med det, känns skönt å äntligen komma igång med dessa arbeten som jag skjutit på i ca 2 veckor (inte bra jobbat Sara).
 
Sen så till middag åt vi Kina mat, sjukt gott var det, sedan har jag druckit kaffe och snackar lite skit med mina päron. Nu så ska jag fortsätta med mitt psykologiarbete sedan måste jag plugga in mitt tal jag och Sandra har imorgon. 
 
Ha en bra kväll. PUSS
 
 

Roadtrip i Skellefteå

Hejsan. Dagen har varit riktigt seg idag på skolan. När jag kom hem så fick emelie för sig att vi skulle ta en tripp till stan och sedan till Solbacken för att shoppa.
På stan så hittade jag ett par jeans för 400 och en stickad tröja för 130, gillar rea !!
Sedan så hämtade vi upp Josse och Amanda som ville så gärna följa oss till Solbacken och vi gick då in på Skopunkten och jag hittade ett par jättefina skor för 300kr. Känner att idag har jag fyndat.
 
Efter det så skjutsade jag hem josse och amanda medan jag följde en stund till emelie och vi såg X-factor sedan for jag och hämtade mamma på jobbet. Annars har jag bara tagit det rätt lugnt, fick hjälp av Jonte att fixa internet så nu kan jag äntligen sitta vid datorn.
 
Nu ska jag sova, godnatt!
 
 

RSS 2.0