Nu är helgens festligheter över för denna helg.


Hejsan. I helgen har det varit party i sinne. Nä men i fredags var vi ett helt gäng hos mig på förkrök sedan så drog vi oss ut på krogen. Det var full house och det var FULLLT!! Träffade en massa härliga människor och det var himla roligt. Sedan så drog jag, richard, Angelica, Adam och Alle till richard och sov. Vi somnade väl kring 6 på morgonen och vid 9 då ringer min bror mig och ber mig komma hem och hämta min hund. Kändes jävligt tungt att bara sova i 3 timmar. 
 
Sedan igår så var det fest här. Vi hade tjejkväll och det var trevligt. Dock så var jag och Angelica väldigt otaggade för vi var så sjukt trötta. 
 
Ikväll har jag pluggat filosofi, städat, bjudit emelie på kaffe och vi har även tränat. Nu så sitter jag hemma och försöker göra klart filosofin och har två söta vänner på besök, Jesper och Angelica. 
 
Nu ska jag vara lite social med dem och göra klart mitt plugg :) 
Ha en bra kväll PUSS
 
två bilder från i helgen!
 

Är så jävla taggad!

Hejsan. Imorse försovde jag mig och såg därefter ut som ett rispack hela dagen. Slutade skolan 4 sedan for jag hem direkt för att äta lövbit med kroketter! Sjukt gott ! Sen så satte jag och pappa upp min efterlängtade ljusramp!! Är helt kär i den.
 

(syns dock inte så bra)
Sedan så har jag bara tagit det himla lugnt. Köpte ett gymkort igår på friskvårdscentret och jag har knappt tränat nått på hela sommaren så ja kan säga att det känns i kroppen idag. Nu så smsade Emelie mig och berättade att hon bokat biljetter till premiären på torsdag, SAIK - MODO! Längtar som stryk och det kommer bli så himla roligt!
 
Imorgon blir de skola, slutar nämnligen 4 igen, sedan blir de snabbt hem och äta sen ska jag och Amanda förbi gymet! Känns så skönt att komma igång med träning igen. 
Nu ska jag se lite tv sen sova, är jätte trött. 
 
PUSS
 


Nu är snart hockeysäsongen äntligen igång.

Hejsan. Idag har jag varit i skolan, vilket inte var lika hemskt som igår. Sista lektionen såg vi ba film och satt och snackade om männskliga rättigheter. Rätt chill faktiskt. Sen så när jag och josse skulle ta bussen hem så körde den bara ifrån oss och den körde dessutom alldeles för tidigt så vi blev riktigt irriterade. 
 
Emelie ringde mig på skolan och frågade om jag ville se hockey med henne ikväll, Skellefteå AIK - Växjö. Sjukt kul var det, känns så himla roligt att hockeyn äntligen är igång och nästa vecka börjar serien. Det enda positiva med vintern!!
 
I alla fulla fall så kom ja precis ut från duschen och ska nu plugga lite Samhälls..(igen).. Lovade min lärare att jag skulle skicka in den idag vilket inte lär hända.
 
Ha en bra kväll allesammans, puss!
 

En söt blid på mina coola/fulla vänner!

Dags att uppdatera kanske?

Hejsanhejsan. Säger i varenda inlägg att det var länge sedan jag uppdaterat och måste som sagt säga det igen. Måste börja skärpa mig nu. På riktigt. Veckan har varit lång! Längre än vanligt. Känns som att det borde vara fredag idag? Men icket. I måndags hände ingenting alls förutom att jag och Josse skulle plugga Samhälls men vi gav snabbt upp och for till Ica och köpte godsaker och såg på tv. bättre det än plugg. 
Igår så var jag hos läkaren pga mina magbesvär så får väl hoppas på att dom får svar på vad det kan bero på. Läkaren sa att det finns risk för att jag är glutenalergiker? Amen awesome måste jag bara säga. Sen så var tanken igår att jag skulle göra klart min samhälls som jag inte gjorde klart med josse men icket. Emelie var utelåst så jag hämtade henne och vi satt hos mig och tog de lugnt, pratade osv. Sedan for vi och köpte en Shellmacka ( as usual ) sedan for ja hem och sov. 
 
Nu försöker jag bli klar med samhällsen men det går trögt, är så jävla less redan. 
Men nu ska jag ta å fortsätta med plugget! Ha en trevlig kväll allesammans, puss!
 
 

Tog en bild innan skolfotot.

RSS 2.0