30/1

Hejsan. Just nu  sitter jag på skolan och har textkommunikation men kommer dock ingenvart..
Dagen började med ett missförstånd för det stod att nån/några ur klassen skulle på ett möte och jag trodde det gällde planerande till studenten så jag, josse och amanda for dit men det visade sig att de inte var det mötet men vi fick sitta där ändå och det handlade om temaveckan i maj och att vi alla som var där skulle brainstorma så det gjorde inget att vi var där så då fick vi slippa idrotten (skönt för det var skridskor som inte är min starkaste sport)
 
Idag så ska vi sitta kvar på skolan och arbeta med projektarbetet som går åt skogen men de känns ändå skönt att vi äntligen börja komma någonvart. Efter det ska vi tjejer som ska följas utomlands träffas och gå tillsammans till resia för att premiärboka en resa. Hoppas jag med tanke på allt tjafs som varit. Efter det ska jag träffa emelie och vi ska planera lite angående Luleå i helgen. Sedan hade jag tänkt kolla med Ida om hon vill ta en fika med mig imorgon och bara prata. Om hon kan så blir det trevligt.
 
Nu ska jag fortsätta att itne komma någonvart med mitt arbete och sedan gå på lunch. Ha en trevlig dag allesammans. KRAM

Äntligen har man fått det gjort.

Hejsan. Idag har skolan väl varit som vanligt. Jag och josse var på skolan, vilsna som höns och letade efter vår lärare som verkade ha försvunnit för vi behövde låna en nyckel för imorgon blir de å göra projektarbete efter skoltid, igen...
 
Nu när jag kom hem har jag både ställt mig kö för lägenheter i Skellefteå och i Uppsala. Ikväll blir de att fara på JB:s öppet hus och träffa Ida. Sen blir det att plugga till ett historiaprov imorgon.....
 
Ha en bra kväll. Kram
En oskarp bild på mig och Cristian från nyårsafton!

1/21

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Började med att jag steg upp 7.30, gjorde mig klar för skolan som började 8.30. Sedan började jag första lektionen med webbdesign vilket inte för tillfället är särskild roligt men vi har ganska nyss kommit igång med de så det blir nog roligare ju mer man lär sig. Sedan hade vi svenska och religion och vi gör en uppgift som inkluderar både svenska och religion så det var en jävligt lång lektion. Dock så satt jag och Amanda och kollade resor istället och kollade på massa äckliga bilder på giftiga djur (?) Skoldagen slutade egentligen 14.30 men jag och Josse satt kvar på skolan och gjorde lite skolarbete till 16.00. Efter de sprang vi snabbt förbi arbetsförmedlingen och gjorde oss en användare så vi ska försöka få jobb därifrån (vilket aldrig kommer hända). När vi varit klara där for vi hem, väntade på middag som var surströmming och nu osar det en stinkande lukt i hela lägenheten... + jag. 
Efter middagen for jag till Veronica som klippte mitt hår, bjöd på fika och vi såg filmgalan. Riktigt trevligt var det. Vi hade båda rätt smaskigt skvaller. 
Kom hem därifrån vid 10 och sedan dess har jag gjort ett arbete på religionen och nu så inväntas sängen (i hopp om att få sova gott denna natt) Har haft rätt svårt att sova några månader nu och blir så sjukt jobbigt att kliva upp till skolan, fokusera och göra det jag ska göra. 
 
Sov så gott. hörs när vi hörs. Puss
 

RSS 2.0