Tack mamma och pappa ♥

Hejsan. 
Dagen började med att jag hade skrivning i Svenska nationella. Det gick väl skapligt känns det som. 
Vi hade tid att sitta med det till 13.40 men jag och Ange gick vid 10.. Haha
Sedan så fick jag och Ange hämtning och vi for till Coop för att hon skulle köpa mat sedan fick jag skjuts hem. 
Jag har nu städat lite på mitt rum. Det såg/ser rent förjävligt ut. Vill knappt gå in här för det ser så hemskt ut. Hinner tyvärr inte städa klart heller för min kära pappa kommer snart och hämtar mig och då beger vi oss ner till stan för att kolla på en klänning som han ska köpa till mig om den passar. Vi ska även möta upp Emelie sedan far vi till henne för att äta pizza!! 
 
Planen för kvällen var egentligen att jag och Emelie typ skulle sitta hemma och slöa för ingen av oss har några pengar men mina föräldrar tyckte så synd om oss så jag fick pengar av dom! Jippie!! Det är fullhouse ikväll ute så det ville jag helst inte missa. 
Nu ska jag packa ihop mina saker inför kvällens festligheter!
Ha en bra kväll och helg allesammans!!
Hoppas vi ses ute ;)!PUSS
 
Denna bild var från branschfesten förra helgen!

HELG!

Hejsan. Just nu sitter jag i fotosalen i hopp om att få någonting gjort. Igår så tog jag bussen till ursviken vilket inte slutade som jag riktigt hade tänkt. Jag klev på bussen som vanligt, när jag kommer ungefär till bergsbyn så känner jag att jag inte orkar hålla uppe mina ögon längre. Sitter och tänker på att de skulle vara jävligt jobbigt om jag skulle lyckas missa min hållplats, och jag tycker det låter löjligt. När jag tittar och börjar gå mot utgången så ser jag ett badhus och tänker ''vars fan är jag? Tog jag fel buss''? Då inser jag att jag såklart har missat min hållplats i ursviken och hamnade i skellefteåhamn. Som tur var så fick jag åka med tillbaka till ursviken.
 
I morse gjorde jag en till tabbe med bussen. Ida väcker mig 40 min innan min buss skulle gå och jag tänkte bara samla krafter för å stiga upp. Blir sedan väckt 10 min innan min buss går igen och missar den såklart.. Kom 40 min försent till lektionen.
 
Just nu sitter jag och funderar över  vad fasen som gäller ikväll. Tanken var att jag och emelie ska ut ikväll men det är 20 på allstar så ja vet inte hur det blir.. Aja, nånting kommer vi nog på. Ha en bra kväll och helg!

11/11

Hejsan. I helgen har det egentligen inte hänt särskilt mycket. Var med Ida en sväng i fredags innan hon for på bio medans jag satt hemma med Charlie och väntade på att få hämta mina föräldrar från en fest. 
Sedan så skulle jag göra nya uppdateringen och då fuckade min iphone totalt och jag var tvungen att installera om den.. Vågar inte göra uppdateringen längre!
I lördags så var jag barnvakt åt Betty och Wilgot. Vi gick på stan och sedan åt vi på Max. 
Idag så har jag väl egentligen inte gjort så mycket heller. Har firat min älskade pappa på fars dag och mina syskon kom förbi en snabbis. Vi for även förbi min morfars grav och tände ljus och i all världens hast ringer min bror och ber oss hjälpa honom med sin flytt så vi far då och hjälper honom. 
 
Nu så sitter jag här och försöker göra något med mitt nationella tal som jag KANSKE?! har imorgon. Kommer dock ingenvart så därför sitter jag här.
 

RSS 2.0