Äntligen igång igen

Hejsan. Igår följde jag med Emelie och Emelie och käkade och sedan följde jag dom och kollade på deras träning. Efter det träffade jag Angelica och vi for tillsammans till gymmet och vi tränade magen. Kan säga att det känns idag, har sjukt mycket träningsvärk men det känns ändå bra. Idag blir det att vara på skolan till kanske halv 4 sedan far jag och Angelica och tränar. Efter träningen blir det middag med pappa och hockey. Måste även plugga ikväll.
 
Ha en bra dag! Kram

Helgens bravader

Ja vad ska man säga riktigt. Detta var en av de bästa helger jag haft på länge. Fredagen började med en hetsig sväng på stan för att söka en present till Ida som fyllde 18. Sedan drog vi på Olles och käkade tillsammans och sen for vi till henne för att börja dricka osv. Det var riktigt trevligt sedan så hade Amanda och Carina(idas mamma) en överraskning till Ida och det visade sig vara en limousin som vi fick åka runt i ca 2 timmar. Efter det for vi till Allstar.
 
I lördags tog jag det rätt lugnt, jag och emelie for till Danne, Vitto och Ferre. Sen for vi och skjutsade lite folk sedan blev det en ganska tidig kväll.
 
Igår så tog jag också det lugnt, såg film, for en sväng till emelie och vi såg en sjukt bra film som gick på tv och tog en tidig kväll. Nu sitter jag på skolan och har webbdesign så bör nog sätta igång med mitt arbete nu. Ha en trevlig dag. Kram
 
 
 

RSS 2.0